23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny investering hos REA automatdrejning ApS

Nyt stort 5- akset fræsecenter til REA - lige ned gennem taget!

I dag ankom det nye 9 tons tunge 5-aksede fræsecenter til REA automatdrejning, og vi føjer dermed endnu en maskine til vores store moderne maskinpark. Ekstra bevågenhed var nødvendigt denne gang, da nemmeste vej var ned gennem det nyetablerede hul i taget i fræseafdelingen. For en dygtig kranfører og kompetente medarbejdere var dette ingen sag.

Den har navnet FlexMill, type LU-620, og supplerer de andre maskiner i denne afdeling. Den bearbejder 5 akser samtidigt: X, Y, Z, A og B, og indeholder ikke mindre end 48 værktøjer i magasinet.
X, Y og Z aksen arbejder med dimensionerne ø 620/520/460, og det avancerede vertikale bearbejdningscenter er designet til at producere komplekse emner i høj hastighed, og med stor præcision. Den 5- aksede konfiguration reducerer produktionstiden betydeligt, og dette har stor betydning for vores konkurrencedygtighed. Forårets to forrige investeringer var begge CNC drejecentre, og nu investerer REA også i udvidelsen af fræseafdelingen.

Som altid er grundlæggeren Arne Christensen med ved ankomst af en ny maskine, og er ikke bleg for at kravle op på taget for at holde øje med, at alt går rigtigt til. Vore dygtige industriteknikere og lærlinge står herefter klar til at komme i gang med produktionen.

REA automatdrejning ApS
Industrivej 2
5450 Otterup
Nordfyns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK49161328
P nummer: 1001927737

Send til en kollega

0.047