23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvor mågerne vender, og maskineriet aldrig må stå stille

Offshoresektoren brug for komponenter af højeste kvalitet og levering fra dag til dag. Hydra-Grene er på bare ét år blevet iblandt foretrukne leverandører hos nogle af de største offshorevirksomheder i Norge.

Oprindeligt var Hydra-Grene en virksomhed, der henvendte sig til landbruget. Siden kom flere industrier til, med værft og vind som nogle af de største. For et år siden begyndte man at målrette arbejdet til endnu en sektor: Offshore.

– Det er en fantastisk spændende branche, men vi forsøger at være ydmyge i vores tilgang. Det betyder, at vi hellere siger nej tak til en ordre, end vi risikerer at tage en opgave, som vi ikke kan håndtere godt nok. Netop det har vi fået rigtig positive tilbagemeldinger på. Vi kan også konstatere, at rygtet rejser hurtigt i Norge, fortæller Morten Kjær, Hydra-Grenes chef for forretningsudvikling.

Hydra-Grene leverede i første omgang komponenter til f.eks. de mindre producenter af løfte- og håndteringsudstyr til boreplatforme. Ad den vej er anbefalingen af leverandøren fra Skjern nået til de store offshorevirksomheder, og resultatet er, at Hydra-Grene på rekordtid er inde i varmen.


Stor erfaring fra vindindustrien
Kombinationen af et bredt sortiment, dygtige teknikere, der kan supportere, samt kort leveringstid har placeret Hydra-Grene på offshorelandkortet. Det kommer selvfølgelig ikke ud af det blå:

– Hydra-Grene har opbygget en kapacitet og udviklet tekniske kompetencer over mange år inden for vindindustrien, som kan videreføres her. Offshore har en lignende forretningsgang. Vi kan levere alt fra én enkelt del til en komplet pumpestation med Danfoss PLUS1-styring hurtigere end nogen andre på markedet i høj kvalitet og med pålidelig dokumentation. Det giver os en rigtig god indgang til markedet, forklarer Morten Kjær.

Testresultater og dokumentation er i realiteten en integreret og helt afgørende del af de produkter, Hydra-Grene leverer til offshorekunder. Det skal dels sikre imod arbejdsskader og produktionsstop, dels gøre det muligt at tilbagespore enkelte komponenter. Sidstnævnte er vigtigt på en boreplatform med 250.000 bestanddele, der skal spille sammen.


Mest kendt uden for Danmarks grænser
Iblandt Hydra-Grenes offshore-kunder er virksomheder i Esbjerg og Frederikshavn samt den nye erhvervspark ved Lindø. Stavanger er dog pt. centrum for langt de fleste handler.

– Det er ingen hemmelighed, at vi har fået størst gennembrud i Norge. Men det har krævet en målrettet indsats, og på samme måde vil vi fremover forsøge at tilbyde danske kunder netop det, de efterspørger. Når vi kan konkurrere på det norske marked, tror vi også på, at vi kan på det danske, lyder det fra Morten Kjær.

En vigtig konkurrenceparameter er nemlig leveringstid. Tid er i den grad penge på en boreplatform, og dele til reparation og forebyggende vedligehold skal derfor leveres hurtigst muligt. Hydra-Grene er et optimeret logistikhus og kan levere en given vare til en virksomhed i Stavanger den følgende dag – det vil sige ofte lige så hurtigt som en norsk virksomhed.

– Vi har dog pt. ingen ambitioner om at skulle servicere offshore-kunder direkte i Singapore, Qatar eller Brasilien. Hydra-Grenes styrke er, at kunder i Norden kan få en vare og tilhørende teknisk support allerede i morgen, og den samme høje servicegrad kan vi i øjeblikket ikke tilbyde offshore-kunder i andre dele af verden, siger Morten Kjær.

Du kan læse mere i vores off-shore profilbrochure her ->

HydraSpecma A/S
Bækgårdsvej 36
6900 Skjern
Ringkøbing-Skjern Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87552411
P nummer: 1003218553

Kontaktperson

HV
Henrik Vestergaard
Sitemanager
henv@hydra.dk

Send til en kollega

0.047