23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Test af ekstreme temperaturforhold

Mange applikationer udsættes for ekstreme vejrforhold. Derfor kan det være vigtigt at vide, om applikationen overhovedet tåler det vejr, det udsættes for. Som en konsekvens heraf har Mikkelsen Electronics investeret i et klimaskab.

Klimaskabet udsætter applikationen for foruddefinerede klimaparametre. Det være sig luftfugtighed, ekstrem varme eller isnende kulde. Et andet parameter, som også stresser meget elektronik, er store temperaturudsving indenfor en relativ kort periode og det kan også testes i klimaskabet.

Temperatur og luftfugtighed
Der kan testes ved luftfugtighed mellem 10% og 98% og med temperaturer fra -40⁰ til +180⁰C. Luftfugtigheden følger selvfølgelig de almindelige fysiske love, hvilket f.eks. betyder at man ikke kan have høj luftfugtighed ved lave temperaturer.
Efter endt test kan man rekvirere en rapport over de testede parametre, som f.eks. kan bruges i et godkendelsesforløb.

Best in Class – and in Test
Klimaskabet er blot en af flere testmuligheder, som Mikkelsen Electronics har investeret i de sidste par år. Andre testfaciliteter er røntgen, microslib, interferrometer, 3D scanner, elektrisk test med automatisk rapport generering og AOI – Automatic Optical Inspection System, der detekterer variationer i udseende og sammenligner med en master.
”Med investeringerne i testudstyr er vi nu i stand til at produktudvikle på et meget mere avanceret niveau”, siger adm. dir. Jürgen A. Haberl. ”Samtidig kan vi teste de applikationer, vi producerer, i forhold til standarder som f.eks. IPC. Det er et klart løft i forhold til produktsikkerhed.”

Mikkelsen Electronics A/S – en partner i udvikling
Mikkelsen Electronics A/S er et 100% danskejet selskab, der blev stiftet i 1971. Udbuddet af såvel komponenter som kundespecifik produktion har betydet, at Mikkelsen Electronics i dag råder over en særdeles kvalificeret medarbejderstab, der kan gå ind i et udviklingsarbejde sammen med kunderne. Særligt indenfor kabelmontage, støbninger og avancerede løsninger i Macromelt er Mikkelsen Electronics på forkant. Mikkelsen Electronics besidder en AAA-rating.

Yderligere spørgsmål?
Spørgsmål kan rettes til Malene Hesselballe, Mikkelsen Electronics A/S på 44 34 03 20 eller skriv til mh@mi-ec.com.

Mikkelsen Electronics A/S
Havremarken 3-5
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15603712
P nummer: 1000949309

Send til en kollega

0.062