23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Biologisk klimakammer FitoClima 2.500 HP

Kombinerer stor lysstyrke med lave temperaturer

Fra vinterkulde til tropevarme i ét kontrolleret miljø. Så bredt er temperaturområdet i det biologiske klimakammer FitoClima 2.500 HP fra Aralab.

FitoClima 2.500 HP har som noget unikt en integreret automatisk afrimningsfunktion der gør det muligt at kombinere høje lysintensiteter med lave temperaturer. Man kan således arbejde ved meget lave temperaturer, selv med lyset tændt, og bevare et nøjagtigt og stabilt kontrolleret miljø. Dvs. at man kan foretage forsøg under simulerede ekstreme forhold lige fra frost- og kuldebestandighed til varmebelastning.

FitoClima 2.500 HP’s nøgleegenskaber omfatter desuden:
• Præcis styring af temperatur, fugtighed, lysintensitet samt luftstrøm.
• Lyskilder med dobbelt glasadskillelse og varmeudvindingssystem.
• Funktioner til prøvebeskyttelse, med konfigurerbare alarmer ved høje/lave temperaturer og fugtighed samt automatiske fjernmeddelelser.
• Konfigurerbare maksimum- og minimum¬alarmer for alle overvågede variabler: temperatur, fugtighed, lysintensitet, CO2-niveauer, grundfugt eller andre tilsluttede sensorer.
• ClimaPlus®-controller for nem programmering.
• Mulighed for tilslutning og integrering af eksterne enheder til ClimaPlus® controlleren (CO2-kontrol, automatisk vanding, luftning, kvantum-lyssensorer m.fl.).
• Låsemekanisme der sikrer at kammeret kan åbnes indefra og låses udefra.

FitoClima 2.500 HP leveres samlet og klar til brug (størrelsen passer til en almindelig døråbning).

Alle Aralabs klima- og miljøkamre er udelukkende fremstillet efter de mest avancerede metoder og med komponenter af højeste kvalitet, og dermed er de den ideelle løsning til forskning og udvikling.

FitoClima 2.500 HP er særligt egnet til planter der kræver stor lysstyrke samt et bredt lysspektrum, og mulige anvendelser omfatter bl.a.: forskning i forskellige kornsorter, i middelhavslandskab og eksotiske planter og i træfrugter samt forsøg med korkeg.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717
P nummer: 1002395360

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063