23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Endnu et Multilift kroghejs

SAWO Nørresundby har leveret et Multilift kroghejs til K. Knudsen A/S, Gistrup.

Det lavtbygget kroghejs XR 20SL gør faktisk forkerte bevægelser umulige takket være indbyggede sikkerhedskredsløb i PLC-kontrolsystemet og lastholdeventiler, som er monteret direkte på cylinderne. Mekanisk tiplås og containerlås er inkluderet i standardudstyret på vores kroghejs.

Multilifts karakteristiske egenskaber, såsom 2 hastigheder, automatisk blød sænkning af containeren på chassiset og kontrolleret bevægelse af hovedcylindrene giver stor driftsikkerhed takket være den stærke og velafprøvede konstruktion. Den forbedrede høje hastighed ved aflæsning af tomme containere halverer tiden ved containerskift. Hurtigt tip tillader kroghejset at tippe læsset på en tredjedel af den normale tid. Dette bidrager til at reducere cyklustiden ved en af de mest anvendte funktioner i et kroghejsesystem.

K. Knudsen A/S er et 80 år gammelt vognmandsfirma, der gennem mange år har specialiseret sig i transport inden for byggeindustrien.

K. Knudsen A/S råder over 12 biler med kraner i størrelser fra 14-100 TM og en rækkevidde på op til 32 meter, 3 sættevognstrækkere og 4 stk. 4-akslede jordbiler. Herudover har firmaet en lang række påhængsvogne og blokvogne.

SAWO A/S
Industrimarken 1
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK57008113
P nummer: 1003731979

Send til en kollega

0.063