23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Løsning til håndtering af stålplader hos Sanistål

Fynske EGATEC A/S leverer en løsning til håndtering af stålplader til Sanistål.

EGATEC A/S blev spurgt om en løsning, der gør det nemmere og mere sikkert at flytte stålplader ind på et højlager. Oprindeligt blev pladerne håndteret med en kran, hvilket resulterede i mange ødelagte plader. Desuden rummede den manuelle håndtering en del risici, hvilket man gerne ville fjerne. Fordi der ikke fandtes en standardløsning til opgaven, søgte man i stedet en løsning på problemet.

Maskinens kapacitet:

Minimum pladetykkelse: 0,8mm
Maximal belastning: 3,0 Ton
Kapacitet: 100 stak/time

Når emballagen er fjernet fra stålpladerne, er enhver håndtering med kran både farligt for personer og kan også medføre ødelæggelser af de ned til 0,8mm tynde stålplader. En nem og sikker arbejdsgang var fra starten grundlaget for konstruktionen af løsningen. I samarbejde med kunden blev kravene udspecificeret.

Kort om EGATEC A/S:
EGATEC A/S blev etableret i 2003 og firmaet består nu af 16 ingeniører og teknikere, der brænder for at udvikle en optimal løsning for dig, leveret til aftalt tid. Vores fokusområder er alt inden for udvikling af specialmaskiner og robotløsninger til automatisering. EGATEC A/S har desuden egen montage- og testhal, der sikrer, at alle maskiner og robotter er testet inden opsætning.

Egatec A/S
Hvidkærvej 3
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27348440
P nummer: 1010101979

Send til en kollega

0.031