23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød Dansk RobotTeknik hos Universal Robots

Dansk RobotTeknik er autoriseret integrator af UR-robotter, og vil være på plads når Universal Robots holder åbent hus i virksomhedens nye domicil i Odense den 1.-3. april.

Dansk RobotTeknik varetager komplette integrationsløsninger, og har været autoriseret forhandler af Universal Robots fulde produktprogram siden etableringen af Universal Robots.

Som autoriseret integrator af UR-robotter er Dansk RobotTeknik glad for at deltage når Universal Robots holder åbent hus i deres nye domicil den 1.-3. april.

Dansk RobotTeknik viser en robotløsning, hvor den præanalytiske blodprøvesortering på et hospitalslaboratorie udføres af en dansk produceret standardrobot, som et billigt og fleksibelt alternativ til de store reagensfirmaers fuldautomatiserede præanalytiske prøvesortering. Robotløsningen kan arbejde side om side med personalet på et hospitalslaboratorie og medvirke til endnu hurtigere blodprøvesvar.

Åbent hus hos Universal Robots
1.-3. april kl. 10-15. Universal Robots og KJV står sammen med et netværk af samarbejdspartnere for salget af de innovative UR-robotter i Danmark, hvor mere end 150 robotter nu er i sving hos masser af både små og store virksomheder. Til stede er både eksperter fra KJV og Universal Robots, som kan fortælle masse af spændende historier, hvordan et dansk produkt er i fuld gang med at revolutionere hverdagen i industrien.

Se programmet og meld dig til her.

Om Dansk RobotTeknik

Dansk RobotTeknik tilbyder industrirobotter, support og totale automatikløsninger. Virksomheden leverer både mekaniske løsninger og robotløsninger, der er enkle at anvende i den daglige drift. www.danskrobotteknik.dk.

Dansk RobotTeknik ApS
Svalehøjvej 5, port 3
3650 Ølstykke
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32296076
P nummer: 1015424601

Kontaktperson

Bo Jansen
Ejer & Diplomingeniør
+45 29860715 info@danskrobotteknik.dk

Send til en kollega

0.047