23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mate VariBend - bukning i stansemaskinen

Reducer jeres omkostninger og buk I jeres stansemaskine. Mate VariBend er løsningen. Med dette værktøj kan I bukke op til 90 grader. Laves til alle typer stansemaskiner.

En af de mest almindelige processer med metalbearbejdning, er at bukke. Alle fabrikker prøver at strømline produktionen ved at reducere omkostningerne og fremme effektiviteten. Bukning er som regel en ekstra omkostning fordi det typisk kræver en ekstra proces på kantpressen. Alligevel er mulighederne for at rationalisere bukke processer stadig begrænsede. Mate tilbyder en løsning; Med Mate VariBend, udvides mulighederne for at holde produktionsomkostningerne nede, ved et mere effektivt brug af stansemaskinen.

Mates VariBend er et fleksibelt værktøj, med flere formål, der tillader formning af metalplader i stansemaskinen, og vil dermed eliminere andre processer. Værktøjet er fleksibelt fordi det kan bruges til flere materiale tykkelser! VariBend er også et multi værktøj, fordi det kan bruges til at forme i enhver vinkel op til 90 grader.

Værktøjet kan tilmed laves til alle maskintyper!

Læs mere om Mate VariBend på vores hjemmeside

MIKA Tool
Tjørnelundsvej 18
8930 Randers NØ
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33795149
P nummer: 1017035912

Kontaktperson

MD
Michael Dybdal
Direktør
+45 23294143 michael@mikatool.dk

Send til en kollega

0.031