23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Jotacoat Universal All round epoxy korrosionsbeskyttelse fra Jotun.

Jotaproff Universal er en ren epoxyprimer som er specialudviklet som en allround primer for optimal korrosionsbeskyttelse til nybygninger.

Jotacoat Universal er udviklet efter de krav og standarder som giver optimal korrosionsbeskyttelse og slidstyrke – er bl.a. præ-kvalificeret i NORSOK M 501 malingssystemer.

Jotacote Universal er bedst i sin klasse. Jotacote Universal kan overmales kort tid efter
Påføring. Samtidig kan den også stå alene relativt længe før næste strøg påføres. Dette giver en god fleksibilitet. Jotacote Universal forenkler logistikken – kun én primer - er kompatibel med alle slags overflader, topstrøg og shopprimer og samtidig er den nem at påføre.

Rekvirer brochure på Jotacote Universal på mail: paints.dk@jotun.com

Korrosionsbeskyttende malinger

Korrosion er et stort problem som årligt kan påføre millionudgifter såfremt det ikke bliver forhindret. Rigtig og planmæssig valg af malingssystem fra nybygning til vedligehold er på sigt en afgørende faktor for lønsomhed. Fra projektstart må malingssystemet ses i sammenhæng med de totale driftsomkostninger.

Jotuns produktsortiment for rusthindrende malinger består af et større udvalg af produkter, med specifikke egenskaber som dækker behovet for korrosionsbeskyttelse. Produkterne er optimaliseret for langvarig korrosionsbeskyttelse. Det hæfter på forskellige underlag, har god slidstyrke og modstandsdygtige overfor belastninger som vejr og vind.

Jotun Danmark A/S
Jernet 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14163328
P nummer: 1002952185

Send til en kollega

0.032