23948sdkhjf
Del siden
Annonce

3K Værktøj A/S – en værktøjsleverandør i rivende udvikling

På Vrøndingvej i Horsens ligger 3K Værktøj A/S. Virksomheden leverer værktøj, tekniske artikler og befæstelse til store og små virksomheder i Østjylland.

Firmaet startede med 3 ansatte i 2009 og beskæftiger i dag 14 fuldtidsmedarbejdere som alle har bred erfaring og stor ekspertise indenfor værktøjsbranchen. Nøgleordene er kompetence, fleksibilitet, service og teknisk viden.

”Hos os er kunden i centrum. Vi yder altid en ekstra service for at gøre kunden tilfreds. Derfor er vores ansatte også altid klar med rådgivning omkring det rette produkt og de ved hvad de taler om. Vi sætter stor ære i personlig service uanset om det er i telefonen, på landevejen eller i vores afhenterbutik” siger direktør Karsten Kaas Eriksen.

3K Værktøj leverer med egne biler. Mangler en kunde noget akut tager den kundeorienterede virksomhed også gerne bilen en ekstra gang. Der er heller ikke nogen deadline for hvornår varen kan bestilles for at komme med på dagens levering. Hos 3K Værktøj kan man bestille varer indtil bilen kører og den fleksibilitet er en stor styrke hos firmaet.

”Vi kører selv ud med vores varer. Derved tilsikrer vi at varen leveres ordentligt og til tiden da vores ansatte har stor ansvarlighed overfor at leverancen foretages til fingerspidserne. Vi har 10.000 varenumre på lager og adgang til det dobbelte. Vi bestræber os altid på at kunne levere en fuld ordre og vi har da også leveringsgrad på 98%. Skal kunden bruge noget der ligger uden for fast sortiment gør vi alt hvad vi kan for at skaffe det hjem” udtaler Karsten Kaas Eriksen.

Udover ”must-have” brands indenfor værktøj og befæstelse har 3K Værktøj eksklusiv aftaler på Interflon smøreteknologi, Fette skærende værktøjer og er en af to grossister der importerer og sælger Mitutoyo måleværktøj. De tre forhandlinger sælges landet over og gør virksomheden til en totalleverandør indenfor værktøj.

3K Værktøj A/S har stand på HI messen i Herning d.3 – 6. september stand
nr. D 3110. Her kan man møde folkene bag og blive klogere på samhandel, ydelser og sortiment.

Med stor fleksibilitet, god service og stærke kompetencer er der ingen tvivl om at
3K Værktøj A/S er en af Østjyllands stærkeste leverandører indenfor deres branche.

3K Værktøj A/S er totalleverandør af værktøj, tekniske artikler og befæstelse. Firmaet er stiftet i 2009 og beskæftiger 14 fuldtidsansatte. Læs mere på www.3ktools.dk hvor du også kan tilmelde dig nyhedsbreve og tilbudsaviser.

3K Værktøj A/S
Meteorvej 6
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32091121
P nummer: 1015185720

Send til en kollega

0.046