23948sdkhjf
Del siden
Annonce

3K Værktøj A/S sætter fokus på geometrisk måling

Det går stærkt hos den innovative værktøjsleverandør 3K Værktøj A/S. Derfor er der netop ansat nye kræfter til området geometrisk måling.

Det er den 47-årige Bjarne Qvortrup som er tiltrådt stillingen som produkt – og salgsansvarlig for måleværktøj. Bjarne har senest arbejdet 5 år hos Lemvig Müller og tidligere hos Unimerco. Begge steder med fokus på måleudstyr.
Bjarne er uddannet maskinarbejder og har 17 års erfaring inden for salg af tekniske artikler.
Det er 3K Værktøj´s eksklusive mærke Mitotoyo der nu får fuld fokus. 3K Værktøj er en af to grossister i landet der importerer det kendte måleværktøj der er berømt for den høje kvalitet af kunderne.
Med ansættelsen af Bjarne Qvortrup tilsikrer virksomheden at Mitutoyo forbliver et stort aktiv i deres sortiment, og på sigt er visionen da også at der opbygges et helt team omkring det geometriske måleudstyr.

Bjarne har som den eneste i Danmark taget produktkurser hos Mitutoyo.
Derfor følger der også både oplæring og indkøring med hos kunderne når de køber en større målemaskine hos 3K Værktøj A/S.

”Vi er med kunden hele vejen. Fra rådgivning om det rette udstyr, til opsætning og indkøring af maskinen. Er der efterfølgende spørgsmål klarer vi også dem. Hos os er kunden altid i fokus og det er alfa omega at de oplever service og fleksibilitet i høj klasse hos os” udtaler direktør Karsten Kaas Eriksen.

Mitotoyo har det bredeste program i verden af måleudstyr. Det er kvalitetsprodukter som er udviklet til at måle præcist. 3K Værktøj A/S har adgang til hele sortimentet.
Udover at have det mest efterspurgte måleudstyr på lager og tilbyde dag-til-dag levering kan der også sendes express direkte fra hovedlageret.

3K Værktøj A/S er på HI messen i Herning d.3 – 6. september stand nr. D 3110.
Her kan man møde Bjarne Qvortrup og se hvad Mitotoyo tilbyder.

3K Værktøj A/S er totalleverandør af værktøj, tekniske artikler og befæstelse. Firmaet er stiftet i 2009 og beskæftiger 14 fuldtidsansatte. Læs mere på www.3ktools.dk hvor du også kan tilmelde dig nyhedsbreve og tilbudsaviser.

3K Værktøj A/S
Meteorvej 6
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32091121
P nummer: 1015185720

Send til en kollega

0.047