23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kør din markedsføring i stilling med Saniståls mobile showroom

Gør som Klittens VVS i Hvide Sande - lån Saniståls mobile showrrom og få en unik mulighed for at vise energirigtige løsninger samlet i et showrrom - og kom tættere på dine kunder.

Klittens VVS fik hjælp af Saniståls mobile showroom til at hive aftaler i land på årets Bolig og Feriehus-messe i Hvide Sande

Saniståls mobile Energi og Klima showroom rullede ind på pladsen foran Hvide Sande-hallen fredag før pinse og blev stillet op og gjort klar til kick-off lørdag morgen. I samarbejde med Sanistål havde Allan Fjord Olesen fra Klittens VVS i Hvide Sande sørget for, at dette års 'messestand' skulle være noget ud over det sædvanlige. "Det var min kontakt hos Sanistål Energi og Klima, der kom med idéen om at stille showroomet op - i stedet for bare en almindelig stand med et par pumper. Efter jeg havde set billeder af showroomet, var jeg ikke i tvivl om, at det var en god idé," fortæller VVS-installatør, Allan Fjord Olesen.

Ikke til at overse

Klittens VVS stod som den eneste messedeltager uden for hallen, og den opsigtsvækkende stand blev således set af de besøgende både på vej ind og ud af messehallen. De fl este af Saniståls energi og klimaløsninger blev præsenteret inde i showroomet, men foran showroomets indgang stod forskellige luft-til-luft-anlæg, som ligeledes var med til at fange folks interesse. "Saniståls sælgere var til stede på standen hele weekenden, så de interesserede med det samme kunne få svar på deres spørgsmål om både stokerfyr, jordvarme og så videre - og vi kunne beregne lidt og fortælle mere om fordelene ved produkterne," fortæller Allan Fjord Olesen.

Godt gang i salget

Og messen forløb over al forventning for Klittens VVS - der indgik aftaler om salg af hele 16 nye anlæg til sommerhusejere i området. Og i ugen efter kom der fl ere til. "Jeg tror, at det, at løsningerne blev præsenteret ordentligt, gjorde, at folk i højere grad fi k øjnene op for, hvad jeg kunne tilbyde. Jeg har ikke tidligere fokuseret på luft-til-luft pumper i min forretning, men nu hvor mange sommerhuse skal have udskiftet deres pumper, og folk ved, at jeg tilbyder det, er der kommet godt gang i salget," fortæller Allan Fjord Olesen.

Om det var en god beslutning at låne Saniståls rullende showroom?

"Ja, det var det bestemt. Derudover var det jo ikke helt dårligt, at vi kunne stå ude og nyde det gode vejr, mens de 30 andre udstillere måtte stå inden for i den mørke hal!" slutter den tilfredse VVS-installatør.

Lån Saniståls mobile showroom

Læs mere om betingelserne - og ikke mindst fordelene her

Ahlsell Danmark
Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42997811
P nummer: 1003072200

Send til en kollega

0.048