23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Svejserobotter bliver indraget mere og mere i uddannelse

Eftersom bevidstheden er vokset, at noget må gøres for, at det faldende antal unge ingeniører. I industrien, er initiativer udviklet på flere fronter for at hæmme denne tendens.

Ud over et faldende antal unge vælger en teknisk uddannelse, opfylder uddannelsen ikke den aktuelle faglige praksis tilstrækkeligt.

Unge studerende lærer grundlæggende operationer i metalindustrien, såsom svejsning, som regel kun på et lavt niveau, mens fremstillingsindustrien gør fuld brug af moderne svejseudstyr og svejserobotter.

Den nuværende fremstillingsindustri kræver derfor studerende, der allerede har lært at arbejde med det, som en del af deres uddannelse.

For at informere uddannelsen om mulighederne for svejsning og robotteknologi, holder Valk Welding foredrag på HBO (højere faglig uddannelse), og MBO (mellem faglig uddannelse) og viser elever og lærere rundt i sin egen Technical Center, giver gæsteforelæsninger på gymnasier og tilbud om praktikophold. Dette har givet en stigende interesse for robotteknologi især blandt lærerne. Gennem samarbejde med forskningsinstitutter, regeringer, skoler og virksomheder, er integrationen af svejserobotter langsomt stigende. I mellemtiden har Valk Welding placeret svejserobotter på de tekniske træningscentre i Rotterdam, Dordrecht, Terborg, Rijssen, Antwerpen, men også på det danske EUC Nordvest og fransk ENSTA.

Det er et faktum, at svejserobotten endelig erobrede en del i undervisningen. Valk Welding er glade for at bidrag til, for at øge støtten til robotisering på den lange bane. I den kommende udgave af Valk Mailing har vi et stort fokus og en masse opmærksomhed til dette emne.

Næste sommer vil Valk Welding installere en svejserobot hos Schoonhovens College i Holland. Forsyningen af ​​robotten skyldes et langt samarbejde mellem det lokale erhvervsliv og Schoonhovens College.

På grund af udstrømningen af ældre over 55, er stålvirksomheder på jagt efter nye medarbejdere der besidder de tilstrækkelige tekniske færdigheder og erfaring. "Dette bør være overvejende fra de tekniske kurser," forklarer Robert Lock, en af ​​initiativtagerne til svejserobot projektet på Schoonhovens College. Mr. Lock arbejder på svejse-og produktionsvirksomhed, Vlot Staal. "Dette handelsrelaterede gymnasium råder allerede over et teach-in drejebænk og en CNC fræsning-maskine. Svejserobotten tillader dem at undervise deres elever state-of-the-art-teknologi, ligesom denne er implementeret til industrielle formål."

Valk Welding, vil sammen med Vlot Staal, installere en brugt svejserobot på Schoonhovens College. Denne svejserobot vil omfatte den påkrævede svejserøg udsugning og den nødvendige uddannelse og støtte til både lærere og elever.


Læs flere nyheder på Valk Welding DK

Følg os og subscribe os på YouTube

Valk Welding DK A/S
Korsholm Allé 14
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31762561
P nummer: 1014751064

Kontaktperson

RHH
René Hedegaard Hansen
Manager operations and planning
+45 64421201 rh@valkwelding.com

Send til en kollega

0.047