23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Havvindmøllepark får leveret kabler i ekstra lange længder

I april måned i år producerede nkt cables et søkabel på 31 sammenhængende km. til West of Duddon Sands (WoDS) havvindmølleparken i England.

Projektet er et samarbejde mellem Dong Energy og Scottish Power Renewables. Den nye havvindmøllepark, som er placeret ud for kysten ved Cumbria og Lancashire i det nordvestlige England, vil have en samlet kapacitet på 389 MV når den er færdig, og strømmen vil blive eksporteret til kysten via søkabler, som er leveret af nkt cables. Disse eksportkabler, som er produceret og leveret af nkt cables, består af et 3-leder design med 1000mm² ledere og integrerede optiske fibre. Hvert kabel kan levere mere end 200 MVA. Ialt leverer nkt cables mere end 80 km eksportkabler til WoDS projektet.

Fordelen ved at levere så lange sammenhængende længder er reduceringen af montagetiden og risici under montage på havet. Dermed opnås betydelige besparelser til entreprenører af offshore havvindmølleparker

31 sammenhængende km. kabler er i høj grad en imponerende teknisk og logistisk egenskab. nkt cables stopper dog ikke her, da vi både har mulighederne og infrastruktur til at producere og levere sammenhængende længder af ovenstående kabelstørrelse i mere end dobbelt så lange længder fra vores dybvandslogistikcenter i Rotterdam.

NKT (Denmark) A/S
Toftegårdsvej 25
4550 Asnæs
Odsherred Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25711548
P nummer: 1002949628

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047