23948sdkhjf
Del siden
Annonce

3D scanning som kvalitetsværktøj og hjælp i designprocessen

Som en naturlig opgradering har Mikkelsen Electronics A/S valgt at understøtte sin produktion med 3D scanning. 3D scanneren bruges både som kvalitetsværktøj og i designprocessen til at genskabe og dokumentere eksisterende modeller.

Alene på området kvalitetskontrol er 3D scanneren interessant, fordi den kan bruges til emneopmåling og geometriske analyser. På baggrund af en 3D scanning kan emnet godkendes efter tegningsspecifikationerne og man kan sammenligne med en CAD-tegning. 3D scanningen kan også bruges til geometrisk problemanalyse og problemidentifikation og resultatet kan leveres som en målerapport - komplet leveret med billeder og farveillustrationer.

Har man allerede et produkt, som ønskes genskabt, er 3D scanningen også ideel og det er muligt at anvende data til fremstilling af prototyper. 3D scanneren kan genskabe mastermodeller og lette designprocessen med animation og visuel fremstilling og kan dermed springe fordyrende og tidsrøvende arbejdsprocesser over.
Data fra 3D scanning kan anvendes til mange forskellige formål, f.eks. til udarbejdelse af modeller, CAD-konstruktion og programmering af CAM-software. Samtidig kan 3D filen anvendes som konstruktionsgrundlag til en konstruktion i Solid Works.
Fremgangsmåde
For at skabe et CAD-grundlag, som respekterer designet, scannes modellen. Data fra scanningen anvendes til at generere snitkurver, som bruges til en traditionel CAD-konstruktion. Disse data kan igen anvendes som grundlag for et 3D print.

Mikkelsen Electronics A/S – en partner i udvikling
Mikkelsen Electronics A/S er et 100% danskejet selskab, der blev stiftet i 1971. Udbuddet af såvel komponenter som kundespecifik produktion har betydet, at Mikkelsen Electronics i dag råder over en særdeles kvalificeret medarbejderstab, der kan gå ind i et udviklingsarbejde sammen med kunderne. Særligt indenfor kabelmontage og støbninger i Macromelt er Mikkelsen Electronics på forkant.

Yderligere spørgsmål?
Spørgsmål kan rettes til salgschef Christoffer Bruun, Mikkelsen Electronics A/S på 44 34 03 04 eller skriv til cb@mi-ec.com.

Mikkelsen Electronics A/S
Havremarken 3-5
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15603712
P nummer: 1000949309

Kontaktperson

CB
Christoffer Bruun
Sales Manager
+45 44340304 cb@mi-ec.com

Send til en kollega

0.031