23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny Teknisk sælger hos Nord Tech Industrisystemer

Rasmus Ravn vil primært rådgive Nord Tech’s kunder inden for Vahle’s brede produktprogram til mobil strømtilførsel som bl.a. indbefatter strømskinner, kabelvognsanlæg, slæberinge og kabeltromler.

Ansvarlig for mobil strømtilførsel
Hos Nord Tech Industrisystemer er vi meget glade for at byde velkommen til vores nye tekniske sælger Rasmus Ravn.

Rasmus vil primært rådgive Nord Tech’s kunder inden for Vahle’s brede produktprogram til mobil strømtilførsel som bl.a. indbefatter strømskinner, kabelvognsanlæg, slæberinge og kabeltromler.

En vigtig del af Ramus’ fremtidige ansvarsområder består i at sikre, at vores kunder får løsninger der lever optil de højeste kvalitets- sikkerhedskrav i moderne virksomheder.

Nord Tech Industrisystemer ApS
Siden starten i 1994 har Nord Tech Industrisystemer specialiseret sig inden for radiostyring og mobil strømtilførsel og gjort det muligt for materialehåndterings-applikationer som kraner, maskiner og transportanlæg at løfte, rotere og bevæge sig fra punkt til punkt.

Som officiel dansk distributør for førende europæiske producenter som Tele Radio, Vahle og Vetec tilbyder Nord Tech et bredt program af kvalitetsløsninger til konkurrencedygtige priser der kan tilpasses vores kunders specifikke behov.

NordTech Industrisystemer A/S
TEKNIKVEJ 69
5260 Odense S.
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18175509
P nummer: 1001446393

Send til en kollega

0.047