23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt bindemiddelsystem til præcisionsslibeskiver

Norton lancerer et nyt bindemiddelsystem til keramisk bundne slibeskiver beregnet til præcisionsslibning.

Vitrium3. kan anvendes med flere forskelige typer af slibemiddel, og vil kunne reducere de totale slibeomkostninger.

Nortons nye patenterede bindemiddelsystem giver en betydelig stærkere binding af slibekornene i bindemidlet. Dette giver en højere porøsitet i skiven, hvilket betyder mere effektiv køling. Ved for eksempel plan og dybdeslibning kræves meget effektiv køling og derfor slibeskiver med høj permeabilitet, dvs. evne til at lade kølevæske gennemstrømme slibeskiven. Den effektive køling reducerer risikoen for varmeskader, og betyder højere kvalitet af de slebne emner.

Den stærke forankring af slibekornene betyder også, at en større del af slibekornet eksponeres, hvilket gør Vitrium3 mere fritskærende, reducerer risiko for varmeskader i emnet, samt kræver mindre maskineffekt. Slibekornets stærke forankring i bindemidlet giver også en lettere konstruktion af skibeskiven, som betyder mulighed for højere arbejdshastighed og hurtigere tilspænding ved for ekstempel rund- plan- indv.- og centerslibning. Dette betyder kortere cyklustider og dermed bedre produktivitet. Bindemiddelssystemet Vitrium3 giver også bedre formholdbarhed hvilket reducerer behovet for afretning samt lavere forbrug af afretterværktøj. Det nye bindemiddel kan anvendes i slibeskiver med såvel konventionelle slibemidler som mere avancerede, som f.eks. Norton Quantum.

Det nye bindemiddelsystem har en naturlig høj porøsitet, og kræver ingen kemiske tilsætningsstoffer for at opnå dette. Dette gør Vitrium3 til en meget miljøvenlige løsning. Vitrium3 hjælper også til at reducere miljøpåvirkningen, dels ved at slibningen kan udføres hurtigere, og dels ved at slibeskiverne er fremstillet ved en lav temperatur i brændingen, hvilket resulterer i reduceret energiforbrug.

Link til katalog
Link til video

Saint-Gobain Abrasives A/S
Dybendalsvænget 2
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK69931413
P nummer: 1002309717

Kontaktperson

Saint-Gobain Abrasives A/S
Kundeservicemedarbejder
+45 46755244 ordre.sga.dk@saint-gobain.com

Send til en kollega

0.047