23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Følg Larko Magnet på LinkedIn

Bliv en del af Larko Magnets professionelle netværk på LinkedIn, hvor videndeling og inspiration om magneter er nøgleord!

Bliv en del af vores professionelle netværk på LinkedIn, hvor vi har oprettet en gruppe.

I gruppen har I altid mulighed for at sparre med os og de andre medlemmer om nye ideer og projekter, og I holder jer ajour med, hvad der rører sig inden for magnetverdenen via artikler og debatter fra medierne. I får derudover løbende gode råd om magneter, materialerne og vores produkter generelt set, og I har mulighed for at gøre brug af de eksklusive tilbud, som kun er for vores LinkedIn gruppemedlemmer.

Som medlem af grupperne er I sikret altid at have den faglige ekspertise fra Larko staben lige om hjørnet, og I kan derfor nemt og hurtigt få svar på jeres spørgsmål.

I kan læse mere om LinkedIn gruppen her, hvor I også kan tilmelde jer.

Det er naturligvis ganske gratis at være medlem, og I bestemmer selv, hvor meget I vil involvere jer i gruppens debatter og spørgsmål. Klik på ovenstående links, og I vil blive ført direkte til gruppen, hvor I kan tilmelde dig.

Kender du ikke LinkedIn?
LinkedIn er, populært sagt, det professionelle Facebook, hvor der fokuseres på det professionelle netværk, og der søges at udvide jeres erhvervsmæssige muligheder og viden. Har du/I endnu ikke en profil, kan den oprettes på dette link: http://dk.linkedin.com/

Få det fulde ud af din magnetleverandør - og vær et skridt foran de andre.

Vi glæder os til at se dig i grupperne!

Larko Magnet International A/S
Meterbuen 6, bygning 9
2740 Skovlunde
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12295537
P nummer: 1003955589

Kontaktperson

EDH
Elisabeth Dencker Hein
Projekt- og Marketingleder
+45 39 65 48 00 edk@larko.dk

Send til en kollega

0.032