23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BILA A/S opruster på salgssiden

BILA A/S opruster endnu engang på salgssiden og ansætter ny Key Account Manager, Claus Børresen, til håndtering af salg til den danske mejeribranche.

BILA A/S oplever en positiv tendens fra mejeri-og fødevarebranchen efter oprustning af salgsindsatsen i foråret 2012. Dette har medført at man pr. 17. september har ansat Claus Børresen, som Key Account Manager. Claus bliver ansvarlig for bl.a. salgsindsatsen overfor de danske mejerier.
Claus Børresen kommer fra en stilling som bl.a. Adm. Direktør hos Varo Pakkesystemer, hvor han havde ansvaret for bl.a. projektsalg og projektgennemførelse både internt og eksternt samt procesoptimering og han har derfor allerede stor erfaring med salg til mejeribranchen. Han udtaler om sit nye job hos BILA A/S:

”Jeg glæder mig meget til at samarbejde med de danske mejerier om automatisering af produktionen – potentialet er stort, da der er utallige funktioner i en mejeriproduktion, som kan effektiviseres og automatiseres. ”

Claus Børresen skal arbejde side om side med Knud Erik Rødbro, Market Unit Manager med salg til mejeri- og fødevarebranchen.

BILA A/S
Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Morsø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12047894
P nummer: 1000321731

Send til en kollega

0.032