23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AEA: Energioptimering på Gartneriet Nordfyn

Gartneriet Nordfyn har bestilt AEA til at udføre nogle ændringer på deres kraftvarmeværk med henblik på at optimere driften.

Gartneriet Nordfyn har besluttet at optimere driften på deres kraftvarmeværk og har i den forbindelse indledt et samarbejde med AEA.

AEA skal dermed levere og montere en ny lodretstående LT2 veksler til gartneriets ene Caterpillar 3516 gasmotor, så energien i røggassen fra motoren bliver udnyttet bedst muligt, inden den udledes gennem skorstenen. Det sker ved, at røggassen ledes videre fra den eksisterende HT-veksler til den nye LT-veksler, hvor røggassen afkøles yderligere samtidig med, at der produceres en mængde varme.

Derudover skal vi også ombygge kølekredsen på den anden Caterpillar 3516 gasmotor. Ombygningen vil medføre, at vandflowet over LT-veksleren indgår i motorens kølekreds.

Levering af den nye LT-veksler forventes at ske primo november måned. For at afkorte montagetiden starter vi dog på gartneriet inden. Ombygningen af kølekredsen forventes udført ultimo oktober.

Læs mere om AEA og vores løsninger på www.aea.dk

Aktive Energi Anlæg A/S
Industrivej Syd 11
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28098197
P nummer: 1010736303

Send til en kollega

0.047