23948sdkhjf
Del siden
Annonce

E12 tema: Dosering kan være en udfordring

Dosering kan være en udfordring, men der er også god økonomi i korrekt dosering, hvilket vi hos Diatom A/S har valgt skal være vores tema ved elektronikmessen E12. Høre mere stand C4900.

Ofte må virksomhederne affinde sig med produkter i den standard emballage der bliver leveret, selv om det ikke passer hverken til produktionen eller logistikken. Dette giver ofte udfordringer som f.eks. manglende sporbarhed, problemer med arbejdsmiljø, spild af materiale, affald der kan være svært at bortskaffe, uens dosering og forurening af medie.

På årets elektronikmesse E12 i Odense næste uge vil hovedbudskabet på stand C4900 være vores løsning, som vi kalder ”Plug-and-play” dosering.

”Plug-and-play” doseringsløsning, der sikrer en stor nøjagtighed og giver en lang række fordele i den daglige produktion:

1) Bedre arbejdsmiljø, da afgasning er minimeret.

2) Ingen eller meget begrænset spild, da beholderen bliver fuldstændigt tømt.

3) Ingen forurening af doseringsmediet, da det er indkapslet og derfor ikke bliver forurenet af omgivelserne.

4) Individuel mærkning af emballagen. Emballagen kan leveres med en kundespecifik mærkning.

5) Kundetilpassede indholdsmængder. Beholderen kan leveres med mængder fra 3 ml. op til 900 ml.

6) Ingen luftbobler eller anden forurening der giver problemer ved doseringen. Evt. luftbobler/gasser i mediet er fjernet før det leveres til brugeren.

7) Det unikke stempel rengør fuldstændig patronen for doseringsmedier, hvilket sikrer miljørigtig bortskaffelse.

På baggrund af ovennævnte tilbyder vi alt fra tilpasset doseringsudstyrudstyr og emballage til disse samt omhældning, så udstyr og emballage er optimeret. Vi tilbyder også et stort udbud af færdig produkter allerede klar til udstyret.

Besøg os på stand C4900 og hør mere, og/eller kontakt os via afsnittet om E12 messedeltagelse, hvor der er link til de forskellige områder!

Diatom A/S
Avedøreholmen 84
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK53284310
P nummer: 1002002990

Send til en kollega

0.047