23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hydraulisk test- og håndteringsudstyr til vindindustrien!

AVN Hydraulik udstiller på eksportforeningens fællesstand "Pavilion of Denmark” på HUSUM WindEnergy 2012, som finder sted den 18.-22. september 2012.

AVN Hydraulik udstiller på eksportforeningens fællesstand "Pavilion of Denmark” på HUSUM WindEnergy 2012, som finder sted den 18.-22. september 2012.

AVN Hydraulik er specialister i hydrauliske totalløsninger til den globale industri og har stor erfaring med udvikling og produktion af test- og hjælpeudstyr til vindmøller og havvindmølleparker.

”Vi kan se en øget aktivitet i markedet, og selvom vindmøllebranchen generelt er presset, så er behovet for test- og hjælpeudstyr ikke blevet mindre. AVN Hydraulik har gennem årene leveret hydraulisk udstyr til næsten alle processer inden for produktion af vindmøller, såsom Gearturner, Hub- og vingetester, Pile gripper, test- og filtreringssystemer m.m., som er nødvendigt for en effektiv produktion af høj teknisk art,” udtaler, Michael Lindberg, direktør for AVN Hydraulik.

AVN Hydraulik leverer i dag udstyr til det meste af verden og har løbende service medarbejdere på diverse sites for systematisk vedligeholdelse af det leverede udstyr.

”Vi har fokus på filtrering og overvågning af oliekvaliteten. Når olien af en eller anden grund bliver forurenet, er det som oftest en indikation på et forestående nedbrud. Vi er så i stand til at tage vores forholdsregler og reagere i tide, da ”oppetiden” er uhyre vigtig for vores kunder,” afslutter Michael Lindberg.

AVN Hydraulik vil på messen vise det nyeste inden for dette område i form af CMS (Contamination Sensor), OQS (Oil Quality Sensor og OQD (Oil Quality Display), som alt sammen overvåger oliekvaliteten og dokumenterer resultatet. Ydermere præsenteres mulige filterløsninger såvel in- som off-line.

Besøg AVN Hydrauliks stand nr. 5C01C-1 i hal 5, så vi kan tale om dit næste projekt.

AVN Hydraulik er en del af AVN Gruppen, som er kendt for tekniske løsninger og produkter inden for fagområderne værktøj, pladebearbejdningsmaskiner, automation og hydraulik til dansk og nordeuropæisk industri. AVN Teknik vil også være repræsenteret på HUSUM WindEnergy 2012 den 18.-22. september. Se mere på www.avn.dk

AVN Gruppen
Dalager 1-5
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70907216
P nummer: 1002330853

Kontaktperson

Susanne Schrader
Teknisk assistent
+45 43 24 55 70 ssc@avn.dk

Send til en kollega

0.047