23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Masser af nye kondensatortyper trods tsunami.

Trods den ødelæggende tsunami, som ramte Japan i marts 2011, så har den japanske kondensatorproducent, Nippon ChemiCon – og det europæiske datterselskab, ECC – formået at holde positionen som verdens største inden for sit område.

Under Elektronikmessen i Odense, kan Hans Følsgaard A/S, endog vise adskillige nye kondensatortyperfra ECC

Jordskælvet og tsunamien i marts 2011 i Japan havde en ødelæggende effekt på en lang række japanske komponentproducenter, og verdens største producent af kondensatorer, Nippon ChemiCon, gik ikke fri. Men hverken Nippon ChemiCon eller det europæiske datterselskab, ECC, har kastet håndklædet i ringen af den grund. På trods af det ufrivillige produktionsstop er det lykkedes koncernen at udvikle en række nye kondensatortyper, og virksomheden kan med sin genoptagne og fornyede produktion fortsat rose sig af at være verdens største.

Det betyder da også, at Hans Følsgaard A/S, som markedsfører ECC’s produkter i Danmark og Norge, under den kommende Elektronik 2012 i Odense kan præsentere en lang række af de nye kondensatortyper, som koncernen har udviklet i løbet af det seneste års tid.
Blandt de væsentligste ændringer i ECC-programmet er en større energitæthed i komponenterne, hvilket vil sige, at produktet af spænding og kapacitet inden for en given husstørrelse er blevet forøget, og det gør det lettere at bruge relativt høje kondensatorværdier i fysisk mindre volumener, hvad der især har betydning i mobile elektronikprodukter. Den øgede energitæthed er især synlig inden for ECC’s familie af snap-in kondensatorer, hvor også programmet af kapacitanser og spændinger har fået en større bredde.

Hans Følsgaard A/S vil også vise en række af de nyligt lancerede komponentfamilier fra ECC, hvor produktnavnene KMT, KMW, KZN, LBK, LE, LZA og PSK hører til blandt nyhederne inden for de radiale kondensatortyper. Serierne repræsenterer hver især fremskridt inden for parametre som ESR og husformat, og ECC vil sandsynligvis kunne tilbyde en standardkomponent, uanset applikation og behov.

Inden for SMD-programmet er der også kommet nyt til. MZJ er netop en ny familie af SMD-kondensatorer, hvor ECC har optimeret kemi og kapsling til de mest krævende apparatdesigns.

Det er vigtigt af få en hands-on fornemmelse af de nye kondensatorer for bedre at kunne se, hvordan ECC-produkterne kan designes ind i fremtidige elektronik- og industriprodukter, og Hans Følsgaard A/S opfordrer derfor, at de besøgende på Elektronikmessen 2012 kigger forbi standen og selv oplever, hvor meget ydelse ECC kan klemme ind på meget lidt plads.

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818
P nummer: 1008693761

Kontaktperson

HAJ
Helle Aaker Jensen
Head of Marketing & Sustainability
+45 43208666 haj@hf.net

Send til en kollega

0.047