23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød Eegholm på Elektronik 2012

Eegholm – løsninger tænkt ind i kassen! Hør mere på stand C-4239

Sønderborg-virksomheden har i mange år udstillet kapslinger fra Bopla på elektronikmessen i Odense. På dette års E-12 messe sætter Eegholm fokus på løsninger tænkt ind i en kasse – vælg frit om din kasse skal bearbejdes, boxbuildløsninger, m.m.

I mange år har Eegholm været synonym med det tyske kapslingsbrand Bopla. Således har Eegholm altid været synlig på elektronikmessen med en stand spækket med Bopla kapslinger.

Efter at Bopla fra 1. januar i år har etableret eget salgsselskab i Danmark har Eegholms fokus ændret sig. Eegholm forhandler stadig kapslinger fra Bopla, men vi bestræber os også på at give kunderne en mer-oplevelse efter princippet ”Valget er dit”.

Valget er dit!
Hos Eegholm kan kunderne frit vælge hvilke kompetencer, de ønsker at gøre brug af:

Udvikling af elektronik
Udvikling af software
Rå kapsling
Bearbejdet kapsling
Boxbuildløsninger
Osv.

”Vores fokus er stillet skarpt på løsningssalg”, udtaler produktchef Jørgen M. Lund og fortsætter: ”Vores mangeårige kernekompetence er CNC-bearbejdninger af kasser, hvor vi typisk monterer klemmer og forskruninger. Vi ønsker at udvide dette forretningsområde med elektronik-løsninger tænkt ind i en kasse, som er vores slogan på E-12 messen: Løsninger tænkt ind i kassen.”

Elektronikudvikling
Elektronikløsninger, er dog ikke et helt nyt forretningsområde for Eegholm, som i mange år har haft en driftig elektronikudviklingsafdeling, der bl.a. har udviklet løsninger for MAN Diesel, Bane Danmark, Olieselskabet OK m.fl.

Det nye er den øgede fokus og branding af disse kompetencer. Eegholms messestand på E-12 vil alle dage være bemandet med en kapslingssælger og en udviklingsingeniør.

Vi ses på stand C-4239 i Odense Congress Center 11.-13. september 2012!

Yderligere oplysninger
Jørgen M. Lund, Product Manager, jml@eegholm.dk, direkte 73 12 12 66 eller Ole Rasmussen, Development Manager, or@eegholm.dk, direkte 73 12 12 72.

Eegholm A/S
Grundtvigs Allé 165-169
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43520318
P nummer: 1003075557

Kontaktperson

UD
Ulla Damhøj
Marketingansvalig
+45 27103754 usc@eegholm.dk

Send til en kollega

0.047