23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny stærk langdrejer til Borntek Industri A/S

Borntek Industri A/S har netop udvideet sin kapacitet med indkøbet af en Tornos Decco 20a langdrejer med lademagasin.

Med en ny investering i yderligere en ny langdrejer står vi i Borntek Industri A/S meget stærkt som underleverandør til avanceret CNC bearbejdning siger direktør Casper Poulsen.

Borntek Industri A/S kan tilbyde underleverandørarbejde med markedets bedste teknik og kvalitet, når det drejer sig om avanceret CNC bearbejdning. Vi har 12 års brancheerfaring og er anerkendt for vores store faglighed, kvalitet og gode leveringsevne.

Finmekanisk afd.: arbejder med verdens bedste langdrejere og kan i dag tilbyde arbejde fra 8 Tornos Bechler (Deco) langdrejere. De arbejder fra 0.2mm og op til 32mm - alle med lademagasiner. De kan arbejde med op til 13 aktive akser. Seriestørrelserne spænder fra 50 stk. til flere 100.000 stk.

CNC dreje afd.: 3 CNC drejebænke med roterende værktøjer, sub spindel samt lademagasiner. Herudover har vi 3 stk. twin CNC drejebænke med automatiske laderobotter for fødning og udtagning af emner.

CNC Fræse: Fræser med 550 x1100mm bord

Efterbehandling: Emnerne kan afleveres helt rene, idet vi har den nyeste teknologi i vores REK vaskemaskine, der vasker med alkohol under vakuum. Denne vasketeknik sikrer, at selv små huller bliver helt rene.

Kvalitet: Optisk målemikroskop, Nikon profil projektor, måleskemaer, running kontrol, m.m.

Her i Borntek kan vi bryste os af at have en højt kvalificeret og stabil arbejdskraft. Det betyder, at vi kan tilbyde underleverandørarbejde til meget konkurrencedygtige priser, høj kvalitet og naturligvis leverer vi til tiden. Borntek Industri A/S bor i egne lokaler på ca.1300 kvm. i Rønne på Bornholm. Vi kan levere i hele Danmark på 1-2 dage.

Borntek Industri A/S arbejder med kvalitetsstyring ud fra ISO 9001 samt ISO 14001 på miljøområdet.

Investeringen er et led i en større investering omkring nye internationale markeder og er støttet af EU-regionalfond. Se billedlogo.

Borntek Industri A/S
Almindingsvej 15
3700 Rønne
Bornholm Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28288492
P nummer: 1001171058

Kontaktperson

CP
Casper Poulsen
Direktør
cp@borntek.dk

Send til en kollega

0.048