23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Konstruér din egen Concens in-line aktuator med Cadenas.

Concens har lanceret en efterspurgt applikation til konstruktører og designere. Vha. softwarefirmaet Cadenas' partserver kan man ud fra indtastede data designe egne CAD-tegninger af lige netop den variant in-line aktuator, som man har brug for.

Ikke nok med det, så er det også muligt at downloade den færdige tegning i ca. 85 forskellige CAD-formater (herunder CATIA®, NXTM, Autodesk® Inventor®, SolidWorks®, Creo Parametric, AutoCAD® eller Solid Edge®), som kan integreres direkte i ens øvrige konstruktion.

Concens eCATALOG i Cadenas indeholder ydermere en assistentfunktion, som sikrer, at man kun vælger gyldige værdier i sin konstruktion, så man ikke ender med en teoretisk model, som ikke lader sig fremstille i virkeligheden.

Concens in-line aktuatorer, der er udført i et slankt og let designet og som minder om en gasfjeder i udseende, anvendes inden for industriel automation med/uden styringer, i byggeri, til køretøjer, hjælpemidler etc. og forhandles i Danmark af Brd. Klee A/S i Albertslund. På www.klee.dk kan man se hele Concens' program, hente katalog mv. Vil man have en 3D tegning, hvor aktuatoren vises i f.eks. delvis udtrukket version, eller vil man selv designe en ikke-standard variant, kan man benytte det fremragende nye værktøj fra Cadenas eller rette henvendelse til Brd. Klee, som så vil opbygge tegning for brugeren.

3D-modellerne fra Concens kan downloades fra http://concens.partcommunity.com (kræver login). Concens-programmet i øvrigt kan ses på www.klee.dk.

Billedet viser et eksempel på 3D-programmet fra Cadenas på Concens aktuatorer.

Brd. Klee A/S
Gadagervej 11
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK46874412
P nummer: 1001888241

Kontaktperson

RN
Rikke Nissen
run@klee.dk

Send til en kollega

0.031