23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HNC Group's roterende unioner finder anvendelse inden for stort set alle industrielle områder.

Fra Deublin leveres roternde enheder til overførelse af forskellige medier som f.eks. vand, damp, termo-olie, luft, vacuum, køle/smøremiddel og hydraulik ved forskellige temperaturer og tryk.

Siden 1945 har Deublin vokset fra en lille garage-butik til en af verdens største producent af roterende unioner i hele verden.

Roterende unioner skal kunne rumme en bred vifte af materialer, viskositeter, temperaturer, tryk og hastigheder. Det er grunden til, at Deublin's roterende EU produktlinje tilbyder mere end 500 almindelige roterende unioner, mere end 3.000 separate modeller, og mere end 6.000 individuelle komponenter til at håndtere dem.

Siden begyndelsen i 1945, har Deublin konsekvent levet op til en politik, at producere de bedste produkter af sin art på markedet. Resultatet af denne politik, har været i konstant vækst gennem årene.

Deublin er den førende producent inden for roterende unioener - en mekanisk enhed, der tillader overførsel af væske fra en stationær kilde i roterende maskiner til opvarmning, køling eller overførsel af væsker.

Deublin's roterende unioner omfatter luft koblinger, gear, tekstil udstyr, produktionsmaskiner osv.

Med sit hovedkvarter i Waukegan - en forstad til Chicago, IL - spænder Deublin over hele verden med flere datterselskaber i Østrig, Brasilien, Canada, Kina, Frankrig, Tyskland, Italien, Japan, Korea, Mexico, Polen, Singapore, Spanien, Sverige og England. I resten af ​​verden er Deublin'sprodukter og tjenester tilgængelige via autoriserede distributører.

Deublin er ISO 9001 certificeret.
Deublin har opnået AEO certificering.

Ring 7013 2300 og få mere information om Deublin og alle HNC Group's andre produkter eller se mere på www.hncgroup.dk

HNC Group A/S
Borgergade 17
4241 Vemmelev
Slagelse Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25486064
P nummer: 1004472926

Send til en kollega

0.032