23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Box Sorter

For at sikre korrekt og hurtig sortering af emner vælger Qubiqas kunder ofte at implementere sorteringssystemer som end-of-line udrustning.

For at sikre korrekt og hurtig sortering af emner vælger Qubiqas kunder ofte at implementere sorteringssystemer som end-of-line udrustning.

Sorteringssystemer kan med fordel indgå som en integreret del af kolli-håndterings-anlæg i forbindelse med plukning, pakning, volumenkontrol og registrering, hvor kolli efterfølgende bliver sorteret ud til den korrekte destination.

Boxsorteren er udviklet til sortering af fragtgods til forskellige destinationer. Emnerne sorteres som enkeltstykskolli ved hjælp af en remsorter og pop-up ruller med mulighed for udkast til begge sider. Udkastene kan designes efter behov, men leveres som standard som en udrevet, faldende rullebane.

• Boxsorteren fra Qubiqa giver mulighed for at sortere forskellige størrelser af emner. Den er særlig velegnet til emnestørrelser varierende fra 100x100x25 til 1000x800x800 og med vægte op til 50 kg

• Boxsorteren har en kapacitet på op til 3000 emner per time. Den er særdeles støjsvag, skaber en bedre ergonomi og medvirker således til et forbedret arbejdsmiljø

• Boxsorteren giver stor fleksibilitet. Udkastene kan således placeres, hvor man ønsker det. Man kan ændre udkastene fra en side til begge sider, flytte udkast og/eller bygge ekstra ind.

• Boxsorteren sikrer fejlfri sortering og er særdeles prisgunstig især, når der er tale om flere afkast

Læs resten af denne nyhed her

Körber Supply Chain DK A/S
Industrivej 8
9510 Arden
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK61628711
P nummer: 1002982049

Send til en kollega

0.047