23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Pallesortering

I dag udveksler afsender og modtagere af paller med hinanden i forholdet 1:1.

Hvis en lastbil eksempelvis afleverer varer på 10 paller til en virksomheds lager, får lastbilen efter endt losning - i teorien - 10 paller med sig tilbage.

Det ville i teorien fungere, hvis modtageren altid havde ledige paller nok at give med tilbage, hvis pallerne altid havde samme kvalitet, og hvis de ikke gik i stykker. Men det er langt fra tilfældet. Hver tredje af de 400 millioner paller, der årligt bruges i Europa, skønnes at gå i stykker. Derfor kan det hurtigt blive umuligt at afklare, hvem der har ansvaret og således skal erstatte de beskadigede paller.

PALLESORTERING
Med en automatisk pallesorteringsløsning fra Qubiqa minimeres den manuelle håndtering og sortering af ind- og udgående tompaller. Løsningen består af en automatisk nedstakker, der sender pallerne igennem en, sømrullepresse og en palletjekstation for tjek af tunnel, bundbrædder, topbrædder og klodser, hvorefter pallerne sorteres på 3-4 udløbsbaner alt efter tilstand.


Hvert pallemagasin kan indeholde 15 paller + 15 paller i buffer.

Systemet kan installeres som et ”stand alone” system, men kan også med fordel indgå som en integreret del af et systemanlæg.

Se resten af nyheden

Præsentation

Körber Supply Chain DK A/S
Industrivej 8
9510 Arden
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK61628711
P nummer: 1002982049

Send til en kollega

0.031