23948sdkhjf
Del siden
Annonce

JLM teknik har styrket sig med endnu en servicemand for eftersyn af kraner og løftegrej.

Vi har længe haft forrygende travlt i vores serviceafdelingen, og har gennem en længere periode, søgt en ny servicemontør. Så vi er utrolige glade for, at kunne byde Anders Jensen velkommen til JLM teknik.

Anders Jensen har tidligere været ansat hos os, beskæftiget med fremstilling og udvikling af løfteudstyr, samt deltaget i utallige montager af kraner. Så løftebranchen er ikke noget nyt for Anders, der fortrinsvis vil komme til at arbejde i Nordjylland.
Med ansættelsen af Anders, råder vi nu over 5 udekørende servicemontører, der laver eftersyn og service på kraner og løftegrej.

JLM teknik tilbyder service og reparation af kraner i hele Danmark. Vi har servicemontører bosiddende både i Jylland og på Sjælland.

Hos JLM teknik, har alle vores servicemontører, konstruktører og sælgere gennemgået et specialkursus omhandlende fremstilling og service af løftegrej. Vi har valgt, at alle i organisationen har gennemgået dette kursus, dette mener vi er en styrke for vores virksomhed og for vores kunder.

Alle vores servicebiler er indrettet for service og reparation af kraner og løftegrej. De har alle de fleste reservedele med, og derudover forsøger vi at være lagerførende med standard dele på vores lager i Hobro, så kunden ikke skal vente på at få udbedret eventuelle uheld.

Da vores servicemontører har stor erfaring og ekspertise med kraner, er de naturligvis også behjælpelig med eventuel nyanskaffelse af kraner eller løftegrej.

Hos JLM teknik kan du få en serviceaftale med fast pris eller en serviceaftale, hvor der faktureres efter tidsforbrug. Med en serviceaftale er du sikker på, at JLM teknik automatisk kommer hvert år, dermed slipper du for at skulle huske, hvornår der er tid for eftersyn.

JLM teknik er en Jydsk virksomhed, hvor alle medarbejdere er meget engageret i både arbejdet og virksomheden, hvor vi sammen bestræber os på, at give en positiv oplevelse, der bliver husket.
Hvis du ikke allerede er kunde hos JLM teknik, kunne du måske starte med, at få et uforpligtende tilbud på service og eftersyn af kraner, eller en gennemgang af dit løfteudstyr sammen med en af vores montører.

JLM teknik ApS
Erhvervsparken 2
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20042702
P nummer: 1004260821

Kontaktperson

JB
Jan Bryld
Direktør
jb@jlmteknik.dk

Send til en kollega

0.085