23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Troax arbejder for en sikrere fremtid

Troax har medvirket i det nationale og internationale standardiseringsarbejde i mere end 4 år. Målet er, at skabe en moderne og brugervenlig standard, som ikke bare er let læselig, men også er nem at forstå og anvende i praksis.

Det er tit, at kunderne undrer sig over, hvad der er godt ved standarder – hvad tjener de på at sikre at produkterne de køber, holder samme sikkerhedsstandard? Dét, som mange ikke tænker på er, at de fleste ting omkring os bygger på, at produkter og systemer er kompatible med hinanden for at gøre det enklere.

Hvorfor standarder?

Måske er det lidt lettere at forstå ræsonnementet, hvis vi tager en udenlandsrejse som eksempel: her har du nogle gange brug for en adapter for at kunne anvende de lokale stikkontakter til produkter du har købt i Danmark. De anvender simpelthen ikke samme standarder på stikkontakterne.
Når det kommer til sikkerhed, så er det vigtigt at der findes standarder, for at du som køber kan være tryg ved at det indkøbte produkt lever op til de gældende sikkerhedsnormer.

Arbejdet med at udvikle standarder

Det er et krævende arbejde at udvikle nye standarder for sikrere produkter. I Sverige ledes dette arbejde af SIS (Swedish Standards Institute) som styrer de komitéer hos virksomheder og organisationer som i fællesskab udvikler nye retningslinjer. Ved at deltage i komitéarbejdet holder virksomhederne sig opdaterede med de seneste ændringer og kan være med til at påvirke de europæiske (CEN) og internationale (ISO) standarder som udvikles.

Troax deltager aktivt i standardiseringsarbejdet

Troax har medvirket i det nationale og internationale standardiseringsarbejde i mere end 4 år, for at kunne påvirke og vide hvordan fremtiden i branchen kommer til at se ud. Det sparer tid og ekstra udgifter for både os og vore kunder.

Den seneste i rækken af standarder som er ved at udvikles er revideringen af ”Maskinsikkerhed – Almene krav for konstruktion og fremstilling af faste og oplukkelige afskærmninger”. Kim Dahl hos Troax er blevet udpeget til projektleder for dette arbejde, som kommer til at være afsluttet om ca. 3 år.

- Målet med projektet er at skabe en moderne og brugervenlig standard, som ikke bare er let læselig, men også er nem at forstå og anvende i praksis, siger Kim Dahl.

Troax AB
Tyngel 34
335 04
335 04 Ishøj
Gnosjö kommun
Sverige
CVR nummer: SE5560935719

Send til en kollega

0.062