23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Temadag: Brug af vand i fødevareproduktionen

Vand er en kritisk råvare i fødevareindustrien. De fleste steder i Danmark fungerer vandforsyningen fint. Fødevareproducenter i Danmark har generelt meget stor tillid til deres vandforsyningsselskab.

DANVA er torsdag den 17. november 2011, vært ved en temadag om drikkevand, forsyningssikkerhed og brugen af vand i fødevareproduktionen. Her kan du høre om andre virksomheders erfaring med at håndtere drikkevandssikkerhed og risikovurdering. Hvordan håndterer din virksomhed brugen af vandet internt?

Dagens emner er:
- Risiko for forurening på vandværket
- Sikring mod risici
- Best practice for opbygning af vandforsyning
- Dokumenteret drikkevandssikkerhed (DDS)
- Tilbagetrækning
- Vandbehandling

Program
9.30 Ankomst + velkomst v/ Ole Knudsen, Lead Auditor, Bureau Veritas Certification
10.00 Dokumenteret Drikkevandssikkerhed (DDS) og beredskabsaktiviteter v/ Charlotte Frambøl,
Projektchef, DANVA
10.30 Risiko og forebyggelse
v/ Henrik Laugesen, indehaver, Kemic Vandrens
12.00 Frokost
12.45 Opsamling
13.00 Tilbagetræning pga. forurenet vand
v/ Jytte D. Skaaning, Kvalitetschef Stryhns
13.30 Vandbehandling og mulighed for genbrug af vand
v/ Jesper Færch, International Salgschef, Adept Water Technologies A/S
14.15 Opsamling og debat om dagens emner
15.00 Afslutning

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25601289
P nummer: 1008350686

Send til en kollega

0.031