23948sdkhjf
Del siden
Annonce

”Maskinens øje” Inspector P30: Altid korrekt positioneret med visionsensoren

SICK præsenterer stolt et nyt medlem af Inspector visionsensor familien til industrielle applikationer, hvor den korrekte position skal identificeres.

Inspector seriens kamerabaserede sensorer indgår som centrale komponenter hos maskinbyggere, vision integratorer og slutbrugere over hele verden. Her påtager de sig på en ukompliceret måde opgaver med emnekontrol via et kraftfuldt objekt genkending og forskellige værktøjer til detaljeret inspektion af emner. Inspector P30 udvider dette brugervenlige koncept til simpel positionering af robotter, vogne eller hæve/gribe udstyr.

Præcis positionering via kraftfuld visionsensor
Visionsensorer er det primære valg når hurtig og pålidelig integration skal håndteres af en person som ikke har en indgående viden om billedbehandling og programmering. P30 tilbyder en simpel løsning til positioneringsopgaver via den velkendte SOPAS platform. Efter konfiguration af applikationen tilbyder P30 en brugervenlig tilslutning, enten via 4 udgange eller ved Ethernet transmission af emnepositions- og vinkel data. Objekt genkending med subpixel-opløsning sikrer gentagelse af emneposition med op til 75 Hz for indlærte emner eller op til 40 Hz for Blob-søgning.

Reduceret systemopbygning og minimerede omkostninger
Sensorhuset er designet til problemfri og hurtig udskiftning af linser og er kompatible med hele seriens øvrige tilbehør, hvilket giver systemet en stor fleksibilitet. Den unikke indbyggede LED belysning i kombination med farvefiltre eller dome lys - uden nogen form for fortrådning – giver rødt, grønt, blåt eller diffust lys. Aldrig har effektiv belysning været så let!

Inspektor familien leverer en foruddefineret værktøjspakke med SOPAS brugerflade. Emulator-værktøjet er et simpelt værktøj der tillader finjustering og kontrol af en løsning uden at forstyrre produktionen. Derudover indeholder Inspectoren en billedprotokol til analyse af eventuelle problemer under drift.



http://sick.dk/dk/products/newproducts/n...
Produktkatalog:
http://www.mysick.com/eCat.aspx? go=DataSheet&Cat=Row&At=Fa&Cult=English&ProductID=43832&Category=Produktfinder
Produktinformation:
https://www.mysick.com/saqqara/pdf.aspx?...


SICK A/S
Bregnerødvej 133
DK-3460 Birkerød
Tlf: +45 45826400
E-mail: sick@sick.dk
www.sick.dk



SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Send til en kollega

0.047