23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Løftegrej til vinduer – gør det med vakuum

Med en vakuumløfter fra Fyns Kran Udstyr, har man det optimal løftegrej til vinduer og glas. En vakuumløfter kan anvendes til håndtering vinduer og glasfacader udendørs samt ved produktion af vinduer. Se de to film som viser hvordan det virker.

To forskellige modeller
Især to forskellige modeller til vakuum løft, VacuMaster Glass og VacuMaster Window Comfort fra tyske Schmalz er perfekte som løftegrej til vinduer.

VacuMaster Glass
VacuMaster Glass er den optimale løsning til udendørs ergonomisk håndtering af store glasfacader og vinduer. Vakuumløfteren kan håndtere glas, både horisontalt og vertikalt og er udstyret med dobbelt vakuumkreds plus et vakuum reservoir samt manometer som viser arbejdstrykket. Yderligere har vakuumanlægget egen energiforsyning, et 12V batteri, som sikrer drift på op til 8 timer, efter hver opladning.

VacuMaster Glass kan indstilles til forskellige størrelser af vinduer og glasfacader og anvendes primært ved udendørs opgaver for vinduer op til 600 kg.

VacuMaster Window Comfort
VacuMaster Window Comfort er optimeret til løft af vinduer og glas ved produktion af vinduespartier. Udformningen af vakuumløfteren gør det nemt, på en ergonomisk korrekt måde at håndtere ruder og vinduer med en belastning på op til 300 kg. Vinduespartierne kan roteres 90 grader således ruderne kan blive sat i vinduesrammer på en nem og ubesværet måde. Simpel betjening og brugervenlighed gør at en person kan udføre arbejdet med montering af ruderne i karmene ergonomisk forsvarligt.

Se film
www.vakuumloeft.dk kan man se små film som netop viser hvordan de 2 forskellige vakuumanlæg løfter vinduer udendørs og under produktion. Det direkte link til siden er: www.vakuumloeft.dk/loesninger-vakuum/loeft-af-glas-vinduer/

Fyns Kran Udstyr A/S
Brændekildevej 37, Bellinge
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28109539
P nummer: 1002961547

Send til en kollega

0.094