23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AEA: Ny akkumuleringstank under opbygning hos Vojens Fjernvarme

Averhoff Energi Anlæg A/S er begyndt på maskininstallation-entreprisen til det nye solfangeranlæg, som Vojens Fjernvarme opfører netop nu.

I forbindelse med at Vojens Fjernvarme opfører et nyt 17.500 m² solfangeranlæg samt en ny varmecentral på Tingvejen i Vojens, er AEA blevet valgt som entreprenør til maskininstallationen.

Foruden levering og montering af pumpeinstallation til absorptionsvarmepumpen, veksler til solvarmefelt inkl. pumpeinstallation, el og styring skal vi også levere en ny 3.000 m³ akkumuleringstank.

Opbygningen af akkumuleringstanken er i gang.

Derudover har vi flyttet en 7 MW gaskedel fra varmecentralen på Sdr. Ringvej til den nye produktionsbygning på Tingvejen, som er under opførelse.

Til denne gaskedel skal vi også levere og montere ny brænder og styring, røggasveksler, kondensatneutraliseringsanlæg, rør- og pumpeinstallation inkl. stilstandsvarme samt en 30 m skorsten.

Det nye solfangeranlæg bliver et supplement til Vojens Fjernvarme’s øvrige varmeproduktionsanlæg, og Vojens Fjernvarme forventer, at solfangeranlægget vil producere ca. 10.000 MWh om året. Det svarer til ca. 17% af den samlede varmeproduktion.

Læs mere om solvarmeprojektet og AEA's entreprise på AEA's hjemmeside

Aktive Energi Anlæg A/S
Industrivej Syd 11
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28098197
P nummer: 1010736303

Send til en kollega

0.031