23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Systemer til fugtbestandighedstest

Test af fugttransmission for fugtbestandig emballage

Fugtbestandig emballage beskytter varen mod fugt og anvendes i stor udstrækning i forbindelse med levnedsmidler, medicinalvarer, kosmetik osv., hvor den effektivt forhindrer, at de emballerede varer ødelægges eller forringes.

Det er således vigtigt at teste emballagens fugtbestandighed, og dette foregår ofte ved Cup-metoden i overensstemmelse med internationale standarder. Cup-metoden er i forbindelse med fugttest et andet navn for vægtningsmetoden, der går ud på at teste cuppens vægtforskelle inden for et bestemt tidsrum og på den måde finde frem til parametre som f.eks. ”fugttransmission-mængde”.

Traditionelt tester man altså fugtbestandigheden ved hjælp af en cup, et konstant temperaturkammer og en skala. Men den manuelle måling betyder menneskelig indblanding, som i høj grad kan påvirke testresultaterne og f.eks. forringe nøjagtigheden.

Derfor er vi hos Strenometer ApS glade for at kunne præsentere to automatiske systemer til fugttransmissionstest.

De to systemer, TSY-T og W3/330 er fra LabThink Instruments Co. Ltd., der er førende inden for testinstrumenter, servicer og komplette løsninger til kvalitetskontrol netop inden for bl.a. medicinalvarer, levnedsmidler, kosmetik, biologi, miljø og meget andet.

TSY-T serien består af fire innovative, fuldautomatiske prøveapparater, som alle arbejder efter vægtningsmetoden og overholder alle testkrav og standarder. Det eneste operatøren skal gøre er at placere det forberedte prøveemne i cuppen og starte testapparatet. Så kører, vurderer, afslutter og udskriver apparatet testresultaterne helt automatisk. Hele processen foregår uden menneskelig påvirkning og leverer dermed nøjagtige og pålidelige testresultater.


Vandtransmissionstestsystem PERME™ W3/330 er et system til test af vanddampspermeabiliteten hos plastfilm, lamineret film, materialer med høje barriereegenskaber, solcellefilm, plader, folie, varmeisolerende byggematerialer og vandisoleringsmaterialer samt mange materialer til farmaceutisk anvendelse.

Den sensorbaserede version W3/330 har tre prøvekamre. Den kan teste vanddampspermeabiliteten hos emballage (såsom flasker, dåser, poser, bakker og æsker) fremstillet af plastik, gummi, papir og glas. Testen foregår via fugtpåvisning som specificeret af ASTM E398, ISO 15106-1, JIS K 7129 samt TAPPI T523 og den coulometriske/elektrolytiske påvisningsmetode specificeret af ISO15106-3 og DIN 53122-2.

Derudover kan man med W3/330 forbinde 9 satellittestere via en masterbase og på den måde teste 30 forskellige materialer på samme tid.

Systemet fås også i en gravimetrisk version.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717
P nummer: 1002395360

Send til en kollega

0.062