23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sanistål introducerer CustomKit sampak

Hvis du virkelig vil effektivisere din virksomhed og minimere arbejdsgange og håndteringer, lader du Sanistål stå for at pakke og levere til dine opgaver i produktionen eller montagen.

Hvis du virkelig vil effektivisere din virksomhed og minimere arbejdsgange og håndteringer, lader du Sanistål stå for at pakke og levere alle de varer inden for Saniståls produktsortiment, dine medarbejdere har brug for til den specifikke opgave.

Kort fortalt går CustomKit ud på, at vi sampakker, eller ’kitter,’ alle de dele, dine medarbejdere skal bruge til den specifikke opgave i produktionen eller montagen; bolte, skruer, værktøj osv. og leverer det hele til medarbejderen som en samlet pakke.

Det betyder, at dine medarbejdere slipper for at bruge tid på at stoppe arbejdet for at gå ud og plukke varer ned fra reolerne. Alt ligger klar til brug lige ved hånden. Og dine lager- og administrative medarbejdere slipper for at holde styr på forskellige leverandører, fakturaer, registreringer, returnering af varer, optællinger, status osv. Kodeordet er effektivisering.

Læs mere om CustomKit sampak her eller kontakt

Jesper Batsberg
jsb@sanistaal.dk
Mobil 40 51 48 38

Ahlsell Danmark
Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42997811
P nummer: 1003072200

Send til en kollega

0.047