23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Transmissionstestsystem OX2-230

Nem test af emballages ilttransmissionsegenskaber

Har du emballage, der enten skal holde noget ude (såsom ilt) eller noget inde (f.eks. vakuum), er det vigtigt at kende emballagens transmissionsegenskaber.

Til dette formål tilbyder vi transmissionstest-system OX2-230 fra Labthink Instruments Co. Ltd. Systemet er velegnet til test af ilttransmissions-hastigheden i plastfilm, lamineret film og andre flade pladematerialer samt færdig emballage af plastik, gummi, papir, glas, metal og andre materialer.

Testen kan foretages i enten ren oxygen eller luft og foregår ved, at det forberedte prøveemne fastspændes mellem to celler. Den øvre celle sender herefter ilt eller luft ind i den ene side af prøveemnet, mens den nedre celle sender rent kvælstof ind i den anden side. Iltmolekyler passerer nu gennem prøveemnet, trænger ind i den side hvor der er rent kvælstof og føres videre til føleren. Her beregnes ilttransmissionshastigheden ved hjælp af en analyse af den kondenserede ilt i føleren.

Ved test af færdig emballage, sendes rent kvælstof ind i emballagen, mens den udefra omsluttes af luft eller ren ilt.

OX2-230 er fuldautomatisk og betjenes via én knap. Systemet har integreret temperatur- og fugtighedskontrol samt flere forskellige testindstillinger. En avanceret software betyder, at testresultaterne kan gemmes i en database for senere sammenligning og analyse.

OX2-230 overholder en lang række internationale standarder, bl.a. ASTM D3985, ASTM F1307, ASTM F1927 og ISO 15105-2.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717
P nummer: 1002395360

Send til en kollega

0.078