23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CAPSURE: et elektronisk farvekort – og meget mere end dét…

Revolutionerende farveidentificeringsværktøj

Strenometer ApS kan nu sammen med X-Rite og PANTONE tilbyde et revolutionerende farveidentificeringsværktøj, som med stor nøjagtighed finder farven på en lang række overflader og materialer.

CAPSURE er lille, let og klar til brug. Tag instrumentet ud af kassen og ganske kort tid efter vil du være i stand til at identificere din farve som én af mange tusinde RAL-, NCS-, NOVA- eller PANTONE-farver ved et enkelt ”klik” på en knap. Med minimal træning kan du altså hjælpe dine kunder og kollegaer med at identificere farven på blandt andet plast, pap og papir – ja, nærmest enhvert tænkeligt materiale til f.eks. fødevareemballage.

Er måleområdet “mønstret” identificerer CAPSURE automatisk op til 4 dominerende farver. Ved hjælp af et lille opslagsværktøj kan du så se en liste over ”lignende farver”, hvis du er på jagt efter en nuance, der er en smule mørkere, lysere eller knækket i en bestemt farveretning.

Displayet fungerer som et lille kamera, så du kan se, hvor målingen foretages, og med både hukommelse, note- og diktafon funktion kan du samle information på stedet uden brug af pen eller blyant.

Vælg mellem PANTONE-udgaven, der er forprogrammeret med flere end 8000 PANTONE-farver, og X-Rite-udgaven loadet med RAL-, NCS- og NOVA-farver efter eget valg.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717
P nummer: 1002395360

Send til en kollega

0.062