23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Seco introducerer den næste generation af Minimaster; Minimaster Plus

Hurtig, præcis og alsidig. Minimaster Plus har nu nået det højeste niveau af præcision og produktivitet og giver hermed brugerne mulighed for hastighed og omkostnings effektivitet.

Minimaster Plus programmet indeholder flere forskellige skafttyper til hver skær diameter, hvilket betyder at, uafhængig af type af maskine. vil det altid være muligt at finde et skaft der giver den optimale kombination af stabilitet, tilgængelighed, og præcision. Risikoen for vibrationer er også reduceret, hvilket giver bedre overflade, tættere tolerancer og bedre standtid.

For at være omkostningseffektiv, kommer Minimaster Plus med udskiftelige skær til forskellige skafter, hvilket giver mulighed for højere skæredata og gør at man undgår omslibning. Du betaler kun for skæret når det skal udskiftes, frem for at skulle købe et helt nyt værktøj.

Resultatet er et udskifteligt hårdmetal fræse skær med indvendig gevind og udvendig konus. Skaftet har indvendig konus med en centerpind med gevind, plus det nye: et aksialt stop hvilket gør at du bevarer positionen på skæret indenfor de ønskede tolerancer.

I forbindelse med lanceringen af pindfræser programmet, Minimaster Plus, samt udvidelsen af vores Jabro program af pindfræsere i solid hårdmetal, har Seco lavet en guide der let og enkelt kan hjælpe dig med at vælge de rigtige værktøjer til netop din bearbejdning.

For mere information, kontakt Seco Tools A/S på tlf 43447600.

Seco Tools A/S
Kirkebjerg Allé 88 St
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55273812
P nummer: 1002030462

Send til en kollega

0.062