23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Retro-reflective sensor FRDK 14 har blik for transparente objekter

Retro-reflectiv sensor optimeret til transparente objeter - Let teach-in via en integreret teach-in knap - Responstid 0.1 ms og “køreklar” efter teach-in på kun 20 ms - Findes i Red-light og laser versioner

Baumers nye og forbedrede retro-reflektive sensor FRDK 14 beregnet til transparente objekter. Med det ny koncept for kapsling kan den photoelektriske sensor let og hurtigt justeres via en teach-in knap.

Den høje følsomhed for denne retro-reflektive sensor gør den i stand til at detektere glas, transparente emballage eller PET flasker med stor sikkerhed. På grund af den korte responstid på kun 0,1 ms kan kanter/hjørne på transparente foæier, der bevæger sig, positioneres meget nøjagtigt. Samtidig er det ligegyldigt om objektet er tæt på sensor eller tæt på reflektoren. Den korte tilpasningstid på kun 20 ms tillader sensoren hurtigt at blive justeret til skiftende opgaver via en ekstern teach-in forbindelse medens processen kører.

Som tilføjelse til Red-light sensorerne findes de også en laser version. Denne sensor er specielt anvendelig til applikationer, hvor højere nøjagtighed er krævet. Serie 14 sensorerne kan alle leveres med standard kabel, M8 eller M12 stik. For at lette installationen tilbyder Baumer en ”Ramme-adapter”. Dette tilbehør tillader ar sensorerne kan monteret i en udskæring i en stålplade uden anvendelse af skruer eller værktøj.

For yderligere information se www.baumer.com

Baumer A/S
Runetoften 19
8210 Aarhus V
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25275071
P nummer: 1003002520

Send til en kollega

0.032