23948sdkhjf
Del siden
Annonce

EK Industriværktøj – Mestre i Labelmærkning!

EK Industriværktøj fremviser bl.a. Brother labelprintere og -tape på AUTOMATIK 2010 i Brøndbyhallerne 7. - 9. september.

Industrien har øget fokus på mærkning af inventar, værktøj, produkter, komponenter og reservedele. Pga. digitaliseringen i de danske virksomheder, har man et stigende behov for at opmærke, så man med logoer, adresser, numre og beskrivende tekster kan holde styr på sine ejendele og produkter bl.a. via databaser. Mærkningen gøres på mange måder - fx med labels.

Skab orden og overblik på kontoret og værkstedet
Registrering, stregkoder, nummerering og beskrivende tekst kan være med til at holde styr på varer, produktdele og forbrugsstoffer. Med labels på skabe, hylder, skuffer, maskiner, værktøj og meget mere, bliver det letter at organisere, så man nemt kan finde sine ting. Også i forbindelse med reparationer, serviceeftersyn mm. er mange virksomheder blevet opmærksomme på, at mærkning af ledninger, maskiner samt enkelte maskindele gør vedligeholdelse lettere.

Slidstærk tape i seks lag
Brothers P-Touch labeprintere til TZ tape findes både som standalone og som stationær, der forbindes med pc, hvor man let kan designe labels i et medfølgende program. TZ tape er et ideelt produkt til industriel opmærkning. Selve tapen er utrolig slidstærk og teksten er lagt bag en lamineret overflade, som kan modstå diverse opløsningsmidler og slitage. Ligeledes findes der specialtape til fx ledningsopmærkning, hvor en fleksibel eller ekstra klæbende tape kan anbefales. Brother har desuden udviklet en stencil-tape, der kan bruges som skabelon til elektrolysemærkning vha. Pico, der ætser et sort aftryk i metalemner. Tapen levers i bredderne fra 6-36mm og i mange forskellige farvekombinationer.

Se vores udvalg af labelprintere og tape på vores hjemmeside www.hajo.dk
eller kontakt os – vi er altid klar til at hjælpe dig!

Vi ses på stand B1540AUTOMATIK 2010.
Her kan I få en demo af vores spændende produkter,
og se vores messetilbud!

Hos Hajo Tool får du branchens bedste rådgivning, god service og hurtig levering.

Hajo Tool A/S

Tlf.4444 2400

Email: hajoi@hajo.dk

Hjemmeside: www.hajo.dk

HAJO TOOL A/S
Vejlegårdsvej 65B
2665 Vallensbæk strand
Vallensbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18555115
P nummer: 1001501833

Send til en kollega

0.049