23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny "superkobling" til montage af skruelåg

Ny “Superkobling” for montage af skruelåg
AVN Automation A/S, 24 august 2010
Undgå overspændte skruelåg, hvilket giver mindre vedligeholdelse og færre frustrerede kunder.
En af de sidste operationer i en flaske automat er at montere skruelåget, en opgave som ofte løses af en elektromekanisk enhed, kaldet et ”Headset”. Et stort problem med traditionelle headsets, er at de ikke er i stand til at levere et jævnt tilspændings moment, dette resulterer ofte i overspændte skruelåg og en frustreret kunde med ømme finger.
Den store variation i tilspændings momentet resulterer i øget slitage, og deraf højre drift og vedligeholdelse udgifter. Ikke kun til ”headsettet” men også på de øvrige komponenter, såsom fikserings udstyr til flaskerne. For at løse dette problem har Warner Electric videre udviklet på den teknologi de I dag anvender I deres magnetiske koblinger og bremser og har herved opnået fantastiske resultater I deres nye MAGNETIC CAPPING HEADSETS. De eliminerer overspændinger af skruelåg og reducerer variationen i den kraft kunden skal bruge for at åbne skruelåget.

Headsettet har kørt i drift hos Pepsi Colaog botteling pant i Detroit (USA) i mere end et år og i den periode har det ikke været nødvendigt at renovere på anlægget, en reparation Pepsi normalt udførte hvert kvartal. Warner Electric headsettet er udført i rustfrit stål og er forsynet med ”quard seal” samt drænhuller, hvilket resulterer i at Pepsi ikke længere har rustne headsets på deres maskiner. Vores tidligere heads var rustne allerede efter små 10 ugers drift, forklarer Dwayne Johnson, produktions tekniker hos Pepsi. Headsettet er også modstandsdygtigt over for ozon og gas.

Enheden har en visuel skala til indstilling af den ønskede torque, hvilket er med til at reducere udskiftningstiden, ligesom det ikke længere er nødvendigt at udføre kontrolmålinger af den indstillede torque. Headsettet har ligeledes en ”Top load” skala, hvor mængden af pressekraft kan justeres, en værdi som normalt ligger mellem 40 og 70 Nm. En patenteret højdeindikator gør det muligt visuelt at kontrollere at headsettet er justeret til den korrekte indbygnings højde.
AVN Automation A/S, www.avn.dk, tlf. 7020 0411

AVN Gruppen
Dalager 1-5
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70907216
P nummer: 1002330853

Send til en kollega

0.063