23948sdkhjf
Del siden
Annonce

WALTER viser tænder i ny aggressiv kampagne!

WALTER tilbyder sammen med AVN Teknik og JaCa Tools et kampagnesæt, som består af flere forskellige fræsekroppe + 10 stk. Tiger-tec®Silver vendeskær, til skrub-, slet- og profilfræsning samt en gratis skruetrækker.

AVN Teknik og JaCa Tools lancerer, i samarbejde med WALTER, en attraktiv introduktionskampagne på Tiger-tec®Silver vendeskær.

Kampagnen henvender sig til alle former for fræseoperationer.
Kampagnetilbuddet består af flere forskellige fræsekroppe + 10 stk. Tiger-tec®Silver vendeskær, til skrub-, slet- og profilfræsning samt en gratis skruetrækker.

Tiger-tec®Silver vendeskærenes unikke overfladebehandling giver høj processikkerhed, i både tør- og vådbearbejdning af stål – og støbegodskomponenter. Tiger-tec®Silver CVD belægningsteknologien garanterer stor slidstyrke, sejhed og temperaturbestandighed af vendeskæret, og derved minimeres termiske sprækker og udflisning.

”Tests med Tiger-tec®Silver vendeskærene har vist, at teknologien øger skærets performance og giver større modstandskraft over for fasslid. Så skærets gennemsnitlige levetid kan forbedres med op til 70 %, hvilket reducerer værktøjsomkostningerne og ikke mindst stoptid på maskinen, og det gør denne kampagne, på Tiger-tec®Silver vendeskærene, yderst attraktiv” udtaler AVN Tekniks produktspecialist på WALTER, Niels Lauesen.

Tiger-tec®Silver vendeskærene og fræsekroppen, som er en del af kampagnepakken, kan frem til den 25. juni 2010 fås med en særdeles attraktiv kampagnerabat, ifølge Niels Lauesen.

For yderligere information kontakt
AVN Teknik på tlf: 70 20 04 11 eller JaCa Tools på tlf: 36 91 52 20, WALTER forhandler på Sjælland.

AVN Gruppen
Dalager 1-5
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70907216
P nummer: 1002330853

Send til en kollega

0.062