23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Digitale indgangsmoduler til Pilz PNOZmulti – maksimal sikkerhed for op til 64 sensorer

De digitale indgangsmoduler gør det muligt at tilslutte både kontaktafhængige og elektroniske sensorer med PL e i henhold til EN ISO 13849-1 og SIL 3 i henhold til EN/IEC 62061 uden for styreskabet.

Du kan nu få det digitale decentrale indgangsmodul PDP67 F 8DI ION i IP67-udførelse, således at der kan ske en sikker tilslutning af et større antal sensorer, også uden for styreskabet. Den decentrale overvågning af samtlige sensorer i arbejdsområdet kan således sluttes til det konfigurerbare styringssystem PNOZmulti.

De digitale indgangsmoduler gør det muligt at tilslutte både kontaktafhængige og elektroniske sensorer med PL e i henhold til EN ISO 13849-1 og SIL 3 i henhold til EN/IEC 62061 uden for styreskabet med samme komfort som inde i styreskabet, hvor den nødvendige plausibilitetskontrol overtages af selve enheden. På denne måde kan du bruge PNOZmulti som analyseenhed til både centralt og decentralt tilsluttet sensorteknologi med den gennemprøvede konfiguration og diagnose via PNOZmulti Configurator.

Kommunikationen sker via en sikker dataforbindelse, som gør, at op til 64 sikre sensorer kan overvåges decentralt. Det reducerer behovet for hardware – denne løsning klares uden lokalt styreskab og med kun ét kabel til kommunikation og forsyning. Samtidig kan du udnytte alle fordele fra PNOZmulti-produktserien – fri og enkel konfiguration, hurtig diagnose samt muligheden for at overvåge mange sikkerhedsfunktioner med kun én enhed.

Du skal dog huske, at sikkerhedsniveauet PL e i henhold til EN ISO 13849-1 kun bibeholdes, hvis der anvendes elektroniske sensorer, fordi disse sensorer giver mulighed for plausibilitetskontrol. Der skal ved konstruktionen af maskinen tages hensyn til den tid, der er nødvendig for denne plausibilitetskontrol, således at et nødstop kan indledes i rette tid i tilfælde af fare.
Hvis du bruger kontaktafhængige sensorer, vurderes ydelsesniveauet ved en tilsvarende tilslutning i henhold til standard EN ISO 13849-1 med PL c.

Følg Pilz på Twitter, Facebook og YouTube !

Twitter: http://twitter.com/pilzdk
YouTube: http://www.youtube.com/pilzdk
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Pilz-DK/342707639425

www.pilz.dk

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483
P nummer: 1003942202

Send til en kollega

0.047