23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stålmodul til SolidWorks

Edge-team har fået rettigheder til det helt nye SteelWorks Stålmodul til SolidWorks

Stålkon og Projekt Service har som de første i Danmark valgt SolidWorks Premium med SteelWorks modulet til konstruktion og beregning af stålkonstruktioner. Henrik Nielsen fra Stålkon udtaler ”Med denne løsning er der ikke nogen begrænsninger i forhold til at tegne lidt mere specielle konstruktioner, som jeg har oplevet det med andre CAD systemer på markedet, som er dedikeret til Stål design”

Med det nye Stålmodul bliver SolidWorks en alvorlig konkurrent til de andre CAD systemer på markedet. Tiden for at fremstille en stålkonstruktion bliver drastisk nedsat, på grund af det store bibliotek med stål samlinger, trapper, stålspær og meget andet, der ligger klar til brug. Sammen med de andre stærke og brugervenlige værktøjer, som kendetegner SolidWorks, bliver denne kombination en unik løsning til Stålbranchen.

I december måned har vi sammensat en løsning med den største SolidWorks pakke, som bl.a. indeholder komplet styrkeberegnings modul, kombineret med SteelWorks, til en helt unik kampagnepris. Ring til Edge-Team for mere information på 70 200 392 eller klik ind på www.edge-team.com

EDGE-TEAM A/S
Muslingevej 38
8250 Egå
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27956254
P nummer: 1010670302

Send til en kollega

0.047