23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Boehlerits ISO-drejeprogram fra Damstahl Tooling

Damstahl Tooling a/s har fået et nyt stærkt kort på hånden!

Som forhandler af bla. Boehlerits ISO-drejeprogram tilbyder Damstahl Tooling nu også værktøjer til drejning i både stål, støbegods og aluminium. Selv superlegeringer, der ellers er vanskelige at bearbejde, klares med værktøj fra Boehlerit, der regnes blandt verdens førende inden for dette felt.

Se ”En knivskarp Boehlerit kampagne” HER

Østrigske LMT Boehlerit har siden 1932 været pioner inden for udviklingen af værktøj til bearbejdning i hårdmetal. Og den konstante fokus på udvikling fastholdes. Seneste skud på stammen er den nyudviklede spånbryder baseret på en ny universel drejegeometri, der sammen med en prisvindende Nanolock-belægning giver en helt perfekt spånkontrol.
Høj kvalitet og perfektion kendetegner værktøj fra LMT Boehlerit. Resultatet er længere standtider og dermed betydeligt lavere omkostninger for kunderne.

Med dette unikke drejeprogram supplerer Damstahl Tooling sin produkt pallette, der i forvejen omfatter værktøj til fræsning, boring og gevind. En god basis for kundespecifikke løsninger af snart sagt enhver slags. Så med Boehlerit har Damstahl Tooling nu fået sammensat et komplet bredt program af kvalitetsværktøjer inden for spåntagende bearbejdning, opspændingsværktøjer og lagerstyring (Tool Management) systemer.

*********************************************************************
Kontakt Damstahl Tooling a/s Damstahl Tooling for yderligere informationer, bestilling, rådgivning og test.

Tlf. 8794 4100 eller på tooling@damstahl.com

© Damstahl Tooling a/s 1977

Hårdmetal og værktøjer til skærende bearbejdning på højteknologisk niveau.

Damstahl Tooling tilbyder markedets bedste værktøjer - og vi har den faglige ekspertise inden for spåntagende bearbejdning og materialer, der skal til for at skabe den perfekte løsning i netop din produktion.


Se også den ”Knivskarpe Boehlerit kampagne” herunder.

VARGUS Scandinavia a/s
Danmarksvej 28
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK81895511
P nummer: 1002631875

Send til en kollega

0.046