23948sdkhjf
Del siden
Annonce

PB Series – Maksimal fleksibilitet grundet modulær opbygning

Med PB-serien introducerer Baumer en ny tryktransmitter familie baseret på et modulsystem, som kan tilpasses individuelt efter kundes behov.

Værd at bemærke er den høje nøjagtighed (på op til 0.1 % F.S.) over et stort temperatur område fra -40 °C op til +85 °C. Trykområdet er mellem 100 mbar og 1600 bar. FlexProgrammer 9701 gør det let at konfigurerer transmitterne.

Fire forskellige sensor teknologier (kapasitiv keramisk, silicone piezo, tynd film, eller keramisk tyk film). Derudover tilbydes et bredt udvalg af industrielle proces- og elektriske tilslutninger. PB tryktransmitterne tilbyder en høj nøjagtighed, selv i krævende udendørs applikation såsom i hydraulik og pneumatik, rensningsanlæg eller kemiindustrien. Målecellerne er karakteriseret ved en stor langtidsstabilitet og en fremragende måleevne både ved linearitet og ved hysterises. Anvendes transmitteren med den største nøjagtighedsklasse er fejlområdet kun ±0.4% F.S. over hele temperaturområdet.

Tryksensoren monteres i et robust rustfristål hus, og herved opnås en høj modstandsdygtighed over for stød, vibration og overtryk. Derfor er PB serien ideel til applikationer i hårde miljøer. Den keramiske målecelle og den fuldsvejsede metal målecelle sikre en høj resistens mod ætsende kemikalier eller slidende væsker. Transmitter med ATEX eller SIL2 godkendelser gør det muligt at installere disse i sikkerhedskritiske og eksplotionsfarlige områder.

For yderligere information kontakt
Baumer A/S
Tlf: 8931 7611
www,baumer.com

Baumer A/S
Runetoften 19
8210 Aarhus V
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25275071
P nummer: 1003002520

Send til en kollega

0.062