23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Maskinsikkerhed Aps: Ordreindgang som før finanskrisen, og lidt til.

Ordreindgangen er større end før finanskrisen, så alle er tvunget på overarbejde !

Maskinsikkerhed Aps er et privat konsulentfirma med 12 fastansatte, med kontor flere steder i landet. Firmaet rådgiver om Nyt maskindirektiv, CE-mærkning, sikringsløsninger og sikre styresystemer, ATEX mv, med maskinfabrikanter og produktionsindustrien som det klart væsentligste marked.

”Som alle andre mærkede vi, at der fra efteråret 2008 ikke var ret mange penge til rådighed, heller ikke til rådgivning om maskinsikkerhed og CE-mærkning. Det har heldigvis ændret sig, så siden sommer har vi haft en betydelig ordreindgang, dvs. over hvad vi havde før krisen satte ind.” udtaler direktør Hans Morten Henriksen.

”Vi kan mærke, at både maskinfabrikanter og produktionsvirksomheder skulle bruge første halvår på at finde ud af om man overlevede, og på hvilket niveau. Det har de fleste så fået afklaret hen over forår/sommer, og nu er man begyndt at se på de næste udfordringer i rækken. Og her er vores stofområde bare en af de mange opgaver, der skal løses; det er snart jul og der er et nyt maskindirektiv der skal overholdes fra 29. December, og mange andre nye krav til sikkerhed. Men nu har virksomhederne hverken tid eller kræfter til at løse opgaven på egen hånd, eller råd til ikke at have styr på tingene. Og så kommer vi rådgivende ingeniører ind i billedet.

”Hvis det kun var opgaver om det nye maskindirektiv, kunne vi jo se en ende på opgaverne i løbet af foråret, men heldigvis er der god spredning på opgaverne: vi lærer fabrikanter CE-mærkning og hjælper med konkret løsning af sikkerhedsproblemer, vi hjælper produktionsvirksomheder med indkøb og indgangskontrol og andre forhold omkring CE-mærkning, import-kontrol og meget andet.
Dog er der mange opgaver om det nye maskindirektiv, både forskellige former for undervisning og konkret rådgivning: klare svar på svære spørgsmål er jo altid efterspurgt.”

Maskinsikkerhed Aps
Hans Morten Henriksen

Yderligere spørgsmål til Direktør Hans Morten Henriksen, Mobil 2210 0671.

Maskinsikkerhed ApS
Lejrvej 17
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30553675
P nummer: 1013407483

Send til en kollega

0.047