23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BMW satser på PSSuniversal

Nu anvender bilproducenten BMW det decentrale I/O-system PSSuniversal med PROFINET-interface fra Pilz. Styringsløsningen er overbevisende i teknisk og økonomisk henseende.

Fremover vil bilproducenten BMW anvende det decentrale I/O-system PSSuniversal fra Pilz verden over. Forudsætningen for valget af Pilz’ PSSuniversal system var udviklingen af et nyt hovedmodul med PROFINET-interface; denne udvikling fandt sted i tæt samarbejde med BMW.

Gennem det skræddersyede og certificerede PROFINET-interface kan PSSuniversal implementeres enkelt og sikkert i såvel eksisterende som nye anlæg.

BMW besluttede sig for PSSuniversal efter en grundig evaluering af markedet. Ud over åbenheden over for PROFINET spillede lønsomheden samt integrationen af standard- og sikkerhedsopgaver en stor rolle.

De første projekter med det decentrale I/O-system PSSuniversal idriftsættes på BMW fabrikkerne i Regensburg, München og Leipzig.


Fordelene for BMW:

> Enkel og fuldstændig integration i bestående eller nye anlægsstrukturer med det skræddersyede og certificerede PROFINET-interface.

> Det integrerede sikkerhedsprincip, ifølge hvilket udelukkende hovedmodulet repræsenterer den sikkerhedsrelaterede deltager; nødvendige indstillinger foretages centralt.

> Mindre administrativt arbejde ifm. tildeling af sikre adresseområder og lavere omkostninger, da sikkerhedsteknikken udelukkende er koncentreret i hovedmodulet.

> PSSuniversal PROFINET er det bedste alternativ for PROFINET-brugere!


Yderligere oplysninger om det decentrale I/O-system PSSuniversal finder du her.

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483
P nummer: 1003942202

Send til en kollega

0.047